Ο Samuel Jackson τα κάνει γυαλιά-καρφιά στο teaser του «Glass»

Μας τρέλανε καλοκαιριάτικα ο Night Shyamalan.

Ο Ινδός σκηνοθέτης, Night Shyamalan τα ‘χε κάνει μαντάρα την τελευταία δεκαετία. Eίχαμε συνηθίσει να βγάζει ταινιάρες τύπου «Έκτη Αίσθηση» και «Unbreakable», αλλά από το 2004 και το «Σκοτεινό Χωριό» τα έργα του δεν βλέπονταν. Όλα αυτά μέχρι να βγει το «Split» πριν μια διετία και μας φωνάξει δυνατά το μεγάλο του «comeback».

Μιλάμε για το φιλμ με τον James McAvoy στον ρόλο του τρελού με τις 20+ διαφορετικές προσωπικότητες που ήταν πραγματικά εξαιρετικό που σε ανάγκαζε να σηκωθείς για να χειροκροτήσεις. Λίγα δευτερόλεπτα ωστόσο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, όποιος έβλεπε την ταινία έμενε με ανοιχτό το στόμα. Αυτό το τέλος δεν το περίμενε κανείς (αν το έχεις δει ξέρεις για τι μιλάμε, ενώ αν δεν το έχεις κάνει ακόμα τρέχα δες το, δεν θα κάνουμε spoiler). 

Και από το τέλος καταλάβαμε ότι κάτι καλό ετοιμάζει ο Shyamalan.

Και εκεί που δεν το περιμέναμε, έσκασε το teaser της νέας του ταινίας «Glass» και... καήκαμε κυριολεκτικά.

 

 

Ο Samuel L. Jackson θα επιστρέψει στον ρόλο του εγκληματία mastermind που σημάδεψε την καριέρα του - μαζί με τον Jules από το «Pulp Fiction»- , θα βρει απέναντί του ξανά τον «Mr. Unbreakable» του Bruce Willis και μοναδικό ερωτηματικό παραμένει η ανάμειξη του «Τέρατος» του James McAvoy. 

Το «Glass» βγαίνει στις αίθουσες στις 19 Ιανουαρίου του 2019. Μέχρι τότε υπομονή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved