Και να που όλος ο γαλαξίας κρέμεται από τον Ant-Man

Τρέμε Thanos. ΤΡΕΜΕ!

Είναι μικροσκοπικός (ή και τεράστιος), είναι λιγότερο σοβαρός και από τον Deadpool και σίγουρα είναι το τελευταίο άτομο στη γη στο οποίο θες να βασιστείς. Ποιος είναι αυτός; Ο Ant-Man.

Έλα μου όμως που ολόκληρη η ανθρωπότητα βασίζεται πάνω του.

Κάπου εδώ βάζουμε μια άνω τελεία καθώς ακολουθούν spoilers. Οπότε αν δεν έχεις δει ακόμα το «Ant-Man & the Wasp» σε προειδοποιούμε, θα σου χαλάσουμε την ταινία αν διαβάσεις τα παρακάτω.

 

ant man spoilers

 

Στο θέμα μας τώρα

Ο τύπος ήταν στον κόσμο του στην πρώτη ταινία, συνεχίζει τα ίδια και στη δεύτερη, παρόλα αυτά όμως καταφέρνει να σώσει τη μέρα και τη μητέρα της Wasp από το Κβαντικό βασίλειο. Όλα ωραία, όλα καλά. Η τελευταία σκηνή ωστόσο ήταν ικανή να μας μπριζώσει για τα καλά.

Ξαφνικά εκεί που ο Ant-Man βρέθηκε ξανά στο Quantum Realm, θα μείνει εκεί παγιδευμένος καθώς Hope, Hank Pym και Janet van Dyne έγιναν στάχτη ελέω Thanos μεγαλώνοντας τη λίστα με αυτούς που ξέρουμε ότι πέθαναν. Θυμάσαι ποιοι είναι;

 

 

Το θέμα είναι άλλο τώρα. Ποιος μπορεί να τον επαναφέρει στην πραγματική διάσταση; Μεγάλη ατυχία η φάση...

 

Ή μήπως όχι;

Αντικειμενικά να το δούμε, μια ταινία του Ant-Man, ιδιαίτερα με την πλοκή του που δεν επηρέασε στο παραμικρό το «Avengers 4», δεν είχε λόγο να προβληθεί τώρα. Ωστόσο στη Marvel δεν υπάρχει περίπτωση απλώς να τον παγίδεψαν στο Κβαντικό Βασίλειο μόνο και μόνο για να δούμε τα φιλαράκια του να χάνονται στο τέλος.

Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η άλλη θεωρία. Ότι πίσω από όλα αυτά ευθύνεται ο Dr. Strange. Θα μας πεις τώρα πώς γκένεν αυτό από τη στιγμή που και αυτός κάνει παρέα με τους νεκρούς Avengers

Η απάντηση ωστόσο είναι πιο απλή και έχει τεράστιο νόημα.

Όταν ο Dr. Strange έψαχνε να δει ποια από όλες τις εκδοχές του μέλλοντος οδηγούσε σε νίκη απέναντι στον Thanos, εκείνος βρήκε μόνο μία. Και σε αυτή τη μία, ο άρχοντας του Τιτάνα τους έκανε όλους με τα κρεμμυδάκια αλλά σε ένα παράλληλο σύμπαν, όχι στην ίδια τη γη.

 

thens

 

Ταυτόχρονα ο Ant-Man είναι παγιδευμένος σε ένα άλλο σύμπαν και ψάχνει τρόπο να γυρίσει πίσω. Μήπως αυτή είναι η απάντηση που ψάχναμε για το πώς θα επιστρέψουν στη ζωή οι νεκροί Avengers;

Τελικά δεν είναι έργο Thanos ο εγκλωβισμός του Ant-Man στο Κβαντικό Βασίλειο, αλλά πλάνο του Dr. Strange. Διότι είδε ότι εκείνος κρατά το κλειδί για να γυρίσει ο χρόνος πίσω και τελικά να κινηθεί ο Thanos.

Μπορεί βέβαια να ψάχνεται ακόμα, αλλά ελπίζουμε ότι θα το βρει σύντομα. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 3 Μαΐου του 2019, τότε που βγαίνει το επόμενο «Avengers».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved