Τα 8 καλύτερα fan films που έχουμε δει στο YouTube

Όταν οι θαυμαστές των ταινιών έχουν μεγαλύτερη έμπνευση από τους χολιγουντιανούς σκηνοθέτες.

Ο κόσμος του Χόλιγουντ δεν είναι ο μοναδικός που υπάρχει. Αυτός των fan films, είναι εξίσου μαγευτικός και αν μη τι άλλο αναγνωρίζεις το ταλέντο και το πείσμα νεαρών σκηνοθετών που έχουν εμπνευστεί από μεγάλους ήρωες. Κάποια ταινίες είναι μάλιστα τόσο καλές, που βάζουν τα γυαλιά στα μεγάλα μπλοκμπάστερ.

Μαζέψαμε τις 8 καλύτερες που θα βρεις στο YouTube και στις παρουσιάζουμε.

 

1. Mortal Kombat Legacy

Δεν είναι μία είναι πολλές ταινίες. Και περιλαμβάνει διαφόρους από τους ήρωες του παιχνιδιού. Η καλύτερη ωστόσο -με διαφορά- είναι εκείνη με την αρχή της έχθρας ανάμεσα στον Sub Zero και τον Scorpion που ολοκληρώνεται σε δύο parts. Απόλαυσέ την.

 

 

2. Power/Rangers

Πολύ πριν κυκλοφορήσει η ταινία, είχαμε μείνει άναυδοι με αυτό το εγχείρημα του Adi Shankar σε σκηνοθεσία Joseph Khan, που παρουσίαζε μία πιο αυστηρή και βίαιη εκδοχή για το μέλλον των Power Rangers. Ήταν τόσο καλό, που από παιδικό έγινε αμέσως ενήλικο και PG-16.

 

 

3. Severus Snape and the Marauders

Ποιος είπε ότι πρέπει να φέρεις το αυθεντικό καστ για να φτιάξεις ένα τίμιο Harry Potter; Ο Justin Zagri παρουσιάζει το timeline της ιστορίας, όπου ο Snape αποφασίζει να το γυρίσει στο darkside. Και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από καλό.

 

 

4. Spawn: The Recall

Ο σκηνοθέτης Michael Paris σκέφτηκε αυτό που σκεφτήκαμε όλοι: ότι ο Spawn δεν άξιζε εκείνη την απαράδεκτη ταινία στα 90s. Γι’ αυτό και δημιούργησε αυτό το στολίδι που άγγιξε τα 7 εκατομμύρια views και μας γέμισε ελπίδες.

 

5. Dirty Laundry

Και κάπως έτσι, μία όμορφη μέρα, ο Frank ‘‘Punisher’’ Castle αποφασίζει να βάλει πλυντήριο. Ακόμη όμως και αυτό δεν μπορεί να πάει ομαλά. Πρωταγωνιστεί ο Punisher από την ταινία του 2004, Thomas Jane, με επικό guest star τον Ron Pearlman.

 

6. Darth Maul: Apprentice

Όσοι γούσταραν την εμφάνιση του Darth Maul και τον έκλαψαν που έφυγε τόσο άδικα, θα τον απολαύσουν να τιμωρεί τους Jedi. Περισσότερα, στο ταινιάκι του Shawn Bu που πήρε κριτικές μέχρι και από συντάκτες κινηματογράφου.

 

7. Judge Minty

Με βάση τον Δικαστή Ντρεντ, το Judge Minty περιγράφει τη ζωή ενός Δικαστή λίγο πριν την σύνταξη και το post-apocalyptic σκηνικό που καλείται να αντιμετωπίσει. Μοναδικό και νοσταλγικό.

 

8. Batman: Dead End

Ναι ΟΚ, μπορεί να το βλέπεις τώρα και να μην συγκρίνεται με εκείνα του Nolan. Όμως είναι κομμάτι ζωντανής ιστορίας, μια και σκηνοθετήθηκε το 2003 πριν βγει το Batman Begins. Όλη η ταινία γυρίστηκε με 30.000 δολάρια budget και άνθρωποι όπως ο βετεράνος Alex Ross, θεωρεί πως είναι μία από τις πιο πιστές ταινίες του Σκοτεινού Ιππότη.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved