Διακοπές με άλλο ζευγάρι; Να λείπει

Αναλύουμε το πιο σύντομο ανέκδοτο του καλοκαιριού.

Έρχεται και αυτή η στιγμή στις ζωές μας. Όπου οι διακοπές με τους κολλητούς γίνονται πιο αραιά απ’ ότι στο παρελθόν. Οι εικόνες που είχες στο μυαλό σου με τους φίλους όπου είστε λιάρδα και κάνετε πεσιματική σε τουρίστριες, ξεθωριάζουν και μοιάζουν σαν να μην έγιναν ποτέ. 

Και εντάξει, το λες λογικό και φυσιολογικό ότι θα πας με το κοριτσάκι σου διακοπές. Να αράξετε. Να χαλαρώσετε. Να μην έχετε κανέναν πάνω από τα κεφάλια σας. Να βγάλετε τα μάτια σας χωρίς να χτυπάει το κινητό από τον καράφλα τον πατέρα της που νομίζει πως ακόμη δεν έχει κάνει σεξ.

Αφού λοιπόν τα θέλετε όλα αυτά, όμορφα και ωραία, γιατί κανονίζετε να φέρετε άλλο ένα ζευγάρι στις διακοπές σας; Δεν θα είστε καλά...

 

 

 

Ζόρι τα γούστα

Εδώ δεν τους βλέπετε κάθε μέρα όταν είστε στην πόλη. Θα τους ανεχτείτε κάθε μέρα στα πόδια σας; Όσο και αν ταιριάζεις στα γούστα με κάποιον, είναι διαφορετικό να καλείσαι να περνάς όλη μέρα μαζί του. Και στην παραλία και στο φαγητό και στο ποτό; Δεν υπάρχει αυτή η ταλιμπανίαση της παρέας, που λες «πάμε εκεί και ας καταλήξουμε και Κίνα, who cares». Έχεις πάντα στο μυαλό σου, πως ακόμα και αν κάτι αρέσει σε εσάς, πιθανόν να μην αρέσει στους άλλους. Ψαροταβέρνα στη θάλασσα εσείς,  εστιατόριο στην Χώρα εκείνοι. Καφεδάρα οι μεν, ύπνο στο ξενοδοχείο οι δε. Ανοργάνωτη παραλία η μία κοπέλα, μπιτσόμπαρο η άλλη. Και παρότι τα βρίσκουν κάπου στη μέση, ειδικά οι γυναίκες θα χαλαστούν αν περάσει το κέφι της «απέναντι». Μικρά πραγματάκια, αλλά που κάνουν τη διαφορά.

 

Και άμα πέσει καβγάς;

Καβγάδες παίζουν παντού. Πόσο μάλλον στις παρέες. Αλλά από το γεγονός και μόνο ότι είστε ένα τσούρμο τύποι, η παρεξήγηση θα λυθεί τόσο γρήγορα όσο και θα ξεκινήσει. Θα πέσουν μερικά μπινελίκια, θα πει ο ένας ότι δεν γουστάρει τα μούτρα του άλλου και μετά αγκαλίτσες με ποτά. End of story.

Με τα ζευγάρια το πράμα αλλάζει. Δεν ξέρω αν έχετε δει ποτέ γυναίκες να τσακώνονται. Να τσακώνονται όμως. Να φωνάζουν, να ουρλιάζουν, να βρίζουν -ίσως και να δέρνονται.

 

Είναι σαν κάποιος να πνίγει δύο γατιά σε στενό. Και όχι μόνο θα κάνουν χαμό, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τα ξαναβρούν. Καμία δεν θα κάνει κίνηση, ακόμη και αν της πάρεις δώρο τζιπ για να τρακάρει τους άλλους χωρίς φόβο. Το είδα πριν από μερικά χρόνια και τρόμαξα. Οι δύο άντρες είχαν πάρει ένα ύφος όπως οι Βραζιλιάνοι μετά το 7-1 με την Γερμανία.

Ήταν το ύφος που έλεγε «Οκ ως εδώ ήταν. Τέρμα οι διακοπές, μόνο μουρμούρα». Αλήθεια σας λέω ρε, τους λυπήθηκε η ψυχή μου. ΚΑΝΕΙΣ δεν το αξίζει αυτό. Άμα κάτσει η στραβή πες αντίο στην ανάπαυλα που μόλις έχασες.

SD 

 

Θα βγαίνεις με φίλο αλλά θα είναι σαν να μην βγαίνεις

Σε περίπτωση που το παλικάρι δεν είναι ο κολλητός σου, είναι σημαντικό να δημιουργηθεί ένα μικρό bromance ανάμεσα στους δύο άντρες της τετράδας. Είναι μία παρηγοριά. Μία ελπίδα για λίγες τίμιες αντρικές κουβέντες όταν εκείνες μιλούν για αδιάβροχα μανό και εσείς ψάχνετε λεξικό για να καταλάβετε το slang τους. Λίγη μπαλίτσα, λίγη μουσικούλα, λίγο καυλάντα. Και γυναίκες. Ω ναι, γυναίκες. Ξέρεις τι ψάχνεις; Το ύφος του τίμιου άντρα που την στιγμή που θα περάσουν από δίπλα σας όμορφες παρουσίες δεν θα χρειαστείτε να πείτε κουβέντα. Θα δαγκωθείτε, θα κοιτάξετε τάχα μου κάπου αλλού και θα πείτε από μέσα σας «Γιατί από δίπλα μας; Γιατί; Γιατί;».

Και αν είσαι απρόσεχτος και η δικιά σου σε «πιάσει», έχει να πέσει τέτοια μουρμούρα που μέχρι να φύγετε δεν θα την βγάλεις καθαρή. Ούτε εσύ ούτε ο άλλος «ο κάγκουρας που κοιτάτε μαζί κωλαράκια!!». Γιατί υπάρχει ευνουχισμός αδέρφια μου. Μόνο και μόνο για το γεγονός ότι είστε δύο άντρες. Και επειδή σε γνώρισε λιγουροπέφτουλα όταν της έλεγες στα πρώτα ραντεβού  πως θα κάνεις ό,τι θέλει μόνο και μόνο για να της πιάσεις το στήθος, ξέρει πως αρκεί άλλος ένας άντρας για να σου θυμίσει την παλιά single φύση σου. Τότε που γκομένιζες αγρίως. Γιατί το μπανιστήρι με φίλο έχει αυτή την ουσιαστική διαφορά από το να κοιτάζεις μόνος σου: θες να μοιραστείς με τον άλλο αυτό που βλέπεις.

18forgetting01 600

 

Δεν υπάρχει πιο βαρετό ποτό

Είναι μία κατηγορία μόνο του. Διακοπές με άλλο ζευγάρι σημαίνει το εξής: τρώμε τον κώλο μας και πίνουμε σαν 70χρονοι που έχουν ζάχαρο. Ένα με δύο ποτά. Δεν σε προδιαθέτει και η παρέα να πιεις περισσότερο. Δεν είσαι με τον κολλητό σου που έχει φέρει τα σφηνάκια πριν τελειώσεις το πρώτο ποτό. Και έχεις την άλλη που σου λέει «Το ποτό κάνει κυτταρίτιδα». Ας έμενες σπίτι.

Από ένα σημείο και μετά, όταν εσύ πίνεις το 4ο και εκείνοι ζορίζονται στο δεύτερο, αισθάνεσαι και μαλάκας. Νομίζεις πως είσαι σε κάποιο παιδικό πάρτι, όπου οι ενήλικες δεν πρέπει να πιουν πολύ για να προσέχουν τα πιτσιρίκια. Το χειρότερο, είναι ο «απέναντι» να κάνει γυμναστήρια. ΘΑΝΑΤΟΣ. Παίρνει κάτι ανθρακούχα νερά, κάτι νερά βρύσης με στυμμένα λεμόνια και τέτοια. «Φίλε προσέχω, οπότε καταλαβαίνεις». Τι προσέχεις ρε; Αυτά τα πίνουμε όταν μας πάει τσιρλιό. Χωρίς υπερβολές, μόνος σου με το κορίτσι σου, θα πίνατε περισσότερο. Υπάρχει ένας περιττός και ηλίθιος καθωσπρεπισμός σε αυτές τις διακοπές που δεν τον κατάλαβα ποτέ.

 

forgetting sarah marshall

 

Άστο, μόνοι σας. Με τους άλλους ας πάτε καμιά Σαλαμίνα μονοήμερη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved