Μέχρι την CIA έφτασε ο Ντάνιελ Κρεγκ για να γίνει καλύτερος 007

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα.

Μπορεί να έχετε αρρωστήσει που ο Ντάνιελ Κρεγκ θα ξαναπαίξει τον Τζέιμς Μποντ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ένας -πλέον- βετεράνος σαν και αυτόν δεν έχει χώρο να εξελιχθεί. Άμα είναι να παριστάνεις τον πιο ζόρικο πράκτορα του σινεμά, κοίτα τουλάχιστον να το κάνεις καλά. Και ο Ντάνιελ έκανε το επόμενο βήμα. Με την CIA.

Στα τέλη του φετινού Μαΐου, η CIA σύστησε στο κοινό ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Reel vs Real. Ουσιαστικά, παρουσιάζει το πόσο κοντά έρχονται οι ταινίες στον τρόπο με τον οποίο οι μυστικές υπηρεσίες εκτελούν ή οργανώνουν τις αποστολές τους. Και ΟΚ, μπορεί να μην έχουν την ελευθερία να τα αποκαλύψουν όλα, αλλά τουλάχιστον αποκάλυψαν κάποια από αυτά.

Φιγούρα του promo τους; Ο ίδιος ο Ντάνιελ Κρεγκ, που όχι απλά πόζαρε αλλά πέρασε αρκετό χρόνο με τα σκληρά καρύδια της CIA που του έδειξαν πώς το κάνουν το πράγμα στο Αμέρικα.

 craig cia cia gov

 

Τα πράγματα φυσικά ήταν πολύ διαφορετικά καθότι στον αληθινό κόσμο των πρακτόρων, παίζει ρόλο η ομαδική συνεργασία και η διακριτικότητα. Όχι το ξύλο στο δρόμο και οι εκρήξεις. Οπότε οι άνθρωποι της CIA φρόντισαν να δείξουν στον Ντάνιελ Κρεγκ πώς ακριβώς ενεργεί ένας καλός πράκτορας.

Και να μην κάνει υπερβολές σαν και την παρακάτω.

 

 

Τώρα η ερώτηση είναι αν κάποια από όσα έχει μάθει, θα ενταχθούν στην νέα ταινία. Γιατί η ΜΙ6 παίζει αλλιώς μπαλίτσα...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved