Το φωτόσπαθο του Luke Skywalker θα τσάκιζε την ασπίδα του Captain America;

Mark Hamill και Chris Evans έχουν την απάντηση.

Και τι δεν θα δίναμε για ένα τέτοιο matchup. Captain America και o Luke Skywalker μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικά σύμπαντα (Marvel ο πρώτος, Star Wars ο δεύτερος) χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε το πώς θα ήταν μια τέτοια μάχη.

Τα δεδομένα άλλωστε είναι απλά. Από τη μία έχεις το πιο ισχυρό ξίφος του γαλαξία και στην απέναντι... γωνία την ισχυρότερη ασπίδα του σινεμά. Καλύτερα και από Batman V Superman ένα πράγμα.

 

batman v superman 54 gif hard hitting action wtf watch the film saint pauly

 

Αυτή η μάχη φαίνεται πως είναι η μεγαλύτερη απορία ενός μπόμπιρα ο οποίος έβαλε τον πατέρα του να διαβάσει όλα τα ειδικό άρθρο κυκλοφορεί προκειμένου να μάθει τη μεγάλη αλήθεια. Το αν τελικά το lightsaber διαπερνά την ασπίδα από βιμπράνιο. Ο απεγνωσμένος πατέρας έψαξε, ξανάψαξε αλλά χαΐρι δεν είδε. Πού να χαλάσει όμως χατίρι στον γιο του.

Η λύση πλέον ήταν μονόδρομος. Να απευθυνθεί στους ειδικούς. Και ποιοι είναι αυτοί; Οι ίδιοι οι Luke Skywalker – a.k.a. Mark Hamill- και Captain America – a.k.a. Chris Evans. Και ο θεούλης μπήκε στο twitter, ρωτώντας τους ανοιχτά για το ζήτημα. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει.

Πρώτος αποκρίθηκε ο Hamill ο οποίος εμφανίστηκε αντικειμενικός ωστόσο στο τέλος παραδέχτηκε πως ένας τζεντάι υπερέχει απέναντι σε έναν Avenger.

«Στο σύμπαν της Marvel δεν το lightsaber δεν θα ήταν πιο δυνατό. Σε αυτό του Star Wars ο Luke ποτέ δεν θα τα ‘βαζε με έναν superhero, ωστόσο άμα χρειαζόταν θα έκανε την ασπίδα χίλια κομμάτια».

 

 

Ο Evans πάντως δεν άφησε ασχολίαστη την απάντηση του συναδέλφου του απαντώντας με retweet ότι:

«Χαζό. Αν μου έσπαγε την ασπίδα θα έχω πολλά αστέρια νίντζα βιμπρανίου στην κατοχή μου».

 

 

Τώρα που έμαθες και τις δύο πλευρές...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved