Απίστευτη η dream team που μαζεύτηκε για την νέα ταινία του Tarantino

Δείτε δυνατά ονοματάκια πέραν αυτών των Brad Pitt και DiCaprio.

Οι μέρες περνούσαν η νέα ταινία του Quentin Tarantino, «Once Upon a Time in Hollywood» ξέραμε ότι είναι σε φάση παραγωγής αλλά νεάκια δεν ακούγαμε, ούτε βλέπαμε. Σιωπή σε όλα τα επίπεδα.

Όλα αυτά μέχρι χτες βράδυ. Βλέπεις ο Leonardo DiCaprio δεν κρατήθηκε και ανέβασε στο Instagram του μια φωτογραφία με τον συμπρωταγωνιστή του, Bradd Pitt. 

 

 

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο εκκεντρικός σκηνοθέτης θα μας δείξει την ιστορία της δολοφονίας της συζύγου του Roman Polansky, Sharon Tate από τον Charles Manson.

Για τον Μάνσον έχουμε γράψει στο Ratpack ολόκληρο αφιέρωμα.

Η ιστορία αυτή είναι μία από τις πλέον μαύρες στην ιστορία του Χόλιγουντ και η τραγική της εξέλιξη και μόνο απαιτεί πολλή δουλειά και γερά «ονόματα» για να πετύχει ως εγχείρημα. Ευτυχώς ο Tarantino μπορεί και διαθέτει και τα δύο, καθώς πέραν του εκκεντρικού αλλά πάνω από όλα μοναδικού τρόπου που προσεγγίζει τις ιδιαίτερες σκηνές βίας, φρόντισε να μαζέψει και μια Dream Team για το cast.

Πέραν των Pitt και DiCaprio έχει πολύ ζουμί να διαχειριστεί 55χρονος σκηνοθέτης. Και στο παρακάτω άλμπουμ  μπορείς να τους δεις (για όσους ξέρουμε σου γράφουμε και τον χαρακτήρα που θα παίξουν).

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved