Ο Pierce Brosnan έδωσε ΞΕΚΑΘΑΡΟ χρίσμα για τον νέο Bond

Κι ο λόγος του προτελευταίου 007 έχει αν μη τι άλλο ιδιαίτερη βαρύτητα...

Ανήκει στην παλιά σχολή των James Bond. Αυτή του πράκτορα του γοητευτικού, που θα τους δείρει όλους και ούτε αίμα θα βγάλει, ούτε μαλλί θα χαλάσει. Ο Pierce Brosnan ήταν ίσως ό,τι πιο κοντινό βγήκε στον original Sean Connery και ο λόγος του όσον αφορά τον πράκτορα 007 έχει πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα.

Έχει παίξει τέσσερις φορές άλλωστε τον διάσημο κατάσκοπο...

 

 

Όπως είναι γνωστό, στην επόμενη ταινία θα δούμε τον Daniel Craig για άλλη μια φορά να φορά το κοστούμι του πιο πιστού όπλου της Αυτού Μεγαλειότης, γνωρίζοντας ωστόσο ότι αυτή θα είναι και η τελευταία του.

Πρόσφατα πάντως μάθαμε πως όλα τα έκανε για τα λεφτά...

Κάθε φορά που η σκυτάλη από 007 σε 007 αλλάζει, η συζήτηση είναι πάντα μεγάλη καθώς τα ονόματα είναι πολλά, ενώ έχουμε φτάσει σε σημείο να γίνεται κουβέντα μέχρι και για… θηλυκό πράκτορα.

Ο Βρετανός ηθοποιός πάντως δήλωσε πως έχει μία ξεκάθαρη προτίμηση όσον αφορά το ποιος θα είναι ο άξιος διάδοχος του Craig στο αρχηγείο της ΜΙ6.

«Ο Tom Hardy θα είναι εξαιρετικός Bond. Θα είμαι πολύ χαρούμενος να τον δω στο ρόλο, έχει αυτό το ‘κάτι’ για να ενσαρκώσει το ρόλο», είπε ο Brosnan κι έκανε τους θαυμαστές του Hardy να ανάψουν καπνογόνα.

 

tom hardy bond

 

Το όνομα του Hardy βρίσκεται αρκετά συχνά στο επίκεντρο μαζί με αυτό του Michael Fassbender για τον επόμενο James Bond, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να βγει και η 25η ταινία για να έχουμε και επίσημα αλλαγή σκήπτρων.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved