Αυτή τη φορά ο Vin Diesel είναι ο κακός

To επίσημο trailer του νέου «Fast and Furious» κάνει τους κινητήρες μας να μουγκρίζουν από προσμονή.

Πριν από λίγες μέρες «ζεσταθήκαμε» για τα καλά με το teaser το οποίο μας έβαλε ξανά σε ρυθμούς ταχύτητας με τους φαν του franchise να περιμένουν με ανυπομονησία το επίσημο trailer της νέας ταινίας με τίτλο, «The Fate of the Furious».

Το παλιό καλό cast Vin Diesel, The Rock, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jason Statham (ναι, πάλι ο Statham) έρχεται να συναντήσει την εκρηκτική Charlize Theron και τον Scott Eastwood με την υπόθεση να παίρνει μία ενδιαφέρουσα τροπή.

Το νέο trailer ανάβει άμεσα φωτιές, καθώς ο Dom Toretto με το «καλημέρα» βγάζει νοκ άουτ τον Hobbs προκειμένου να ακολουθήσει τυφλά τις εντολές της καυτής Cipher η οποία τον εξουσιάζει με κάποιο μυστήριο τρόπο.

Με τον Hobbs στη φυλακή και την παρέα σε σύγχυση, ένα νέο μέλος έρχεται να προστεθεί στην «Furious Gang», ο  Deckard Shaw, o τύπος που προσπαθούσε να τους εξαφανίσει στο «Furious 7»,

Το κυνήγι για τον εντοπισμό του Dom αναμένεται ανελέητο, οι σκηνές δράσεις για μια ακόμα φορά, απίστευτες, και η αγωνία για το τι συνέβη πραγματικά στον Vin Diesel και πρόδωσε την οικογένειά του, είναι αναμφίβολα ένας λόγος παραπάνω να περιμένουμε την όγδοη ταινία με ανυπομονησία.©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved