15 φορές που πανηγύρισες ΑΔΙΚΑ όπως οι Ιρανοί στο χθεσινό τους γκολ

Η ζωή είναι ένα VAR που σε γειώνει συνεχώς...

Θα το πούμε με αγάπη και συμπόνια: να μην τύχει σε άνθρωπο αυτό που συνέβη χθες στο Ιράν, στο ματς με την Ισπανία. Δεν είναι το γκολ του Ezatolahi αυτό καθαυτό που τελικά δόθηκε offside. Όχι. Αυτά συμβαίνουν στη μπάλα. Χιλιάδες γκολ έχουν μπει και έχουν ακυρωθεί.

Η ολική ξενέρα στην προκειμένη περίπτωση, ήταν ο πανηγυρισμός. Το Ιράν το πανηγύρισε αυτό το γκολ με την καρδιά του, σε τέτοιο σημείο που ο διαιτητής ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα μπήκε στη σκέψη να τους το χαρίσει.

 

 

Όλοι μας δεν έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση; Μπορεί να μην παίζουμε μπάλα για το Ιράν, αλλά για πόσα πράγματα μέχρι σήμερα έχουμε πανηγυρίσει με τον ίδιο τρόπο, μόνο και μόνο για να φάμε την απόλυτη γείωση; Προσοχή, δεν μιλάμε για κάτι λιγότερο από αυτό που περίμενες, αλλά ολική ισοπέδωση των ονείρων σου. Αυτό που εκεί που πανηγυρίζεις με την ψυχή σου, ξαφνικά παγώνεις και έχεις ξενερώσει τόσο πολύ, που εύχεσαι να άνοιγε η γη να σε καταπιεί.

Πόνεσε η ψυχούλα μας με το Ιράν, αλλά θα τους πούμε για παρηγοριά ένα μεγάλο ρητό: Been there, done that. Ακολουθούν 15 memes συμπαράστασης:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved