10 καραμίζερα μέρη κοντά στην Αθήνα για ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ καταθλιπτικό ΣουΚού

Σαλαμίνα, Λουτράκι, Ωρωπός κι άλλες 7 «αποδράσεις» της κακιάς ώρας. 

Κράξε. Κράξε όσο θες. Αν είσαι από 'κει, κάνε μήνυση. Αν έχεις περάσει 15 καλοκαίρια στα μικράτα σου, στείλε τον Δήμο για τραμπούκα. Αλλά πριν το κάνεις, σκέψου. Κάν' το εικόνα.

Έχεις απέναντί σου την κοπέλα σου. Ημιφρεσκαδούρα σχέση, όχι μπαγιατέξ. Έχετε πει σ' αγαπώ, αλλά δεν κατουράτε και με τις πόρτες ανοιχτές. Το ΣουΚού κλείνετε 3 μήνες. Ετοιμάζεις διήμερο σουρπρίζ. Τρώτε γκουρμεδιές ένεκα επετείου και είσαι έτοιμος να ξεστομίσεις την έκπληξη«Αγάπη μου», λες, μασώντας βιαστικά μπουκιά από μεξικάνικο. Καταπίνεις, παίρνεις ύφος νεόπλουτου γόη, απλώνεις τα αρχοντικά σου χέρια να πιάσουν τα δικά της: «Σου έχω μια έκπληξη για το Σαββατοκύριακο. Θα πάμε ένα διήμερο για την επέτειό μας».

Αφήνει κάτω το πιρούνι, χαμογελά φαρδιά-πλατιά. «Όλα πληρωμένα από μένα. Ναι. Όλα. Για σένα. Γιατί το αξίζεις». Το χαμόγελό της φτάνει επίπεδα Τζόκερ. «Ένα υπερλούξ δωμάτιο με θέα μόνο για τους δυο μας». Χαμογελά κι αναστενάζει, αναστενάζει και χαμογελά. Και το πετάς: «Θα πάμε Κάλαμο!».

Αυτή είναι μία από τις κοντινές «αποδράσεις» της κακιάς ώρας που μπορούν να σε χωρίσουν από τη σχέση σου. Τσέκαρέ άλλες 10...

Ακολουθήστε τον Χρήστο Μπαρούνη στο Facebook©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved