Ο σεναριογράφος πρόδωσε τα πρώτα σημεία στο «Creed II»

H μάχη θα είναι πιο προσωπική από όσο φαντάζεσαι.

Τα γυρίσματα του «Creed II» τελείωσαν και πλέον μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα της 21ης Νοεμβρίου. Για όποιον δεν γνωρίζει, στο δεύτερο κεφάλαιο του πετυχημένου Spin-off του Rocky Balboa, θα αναβιώσουμε το Italian Stallion εναντίον Ρώσου γίγαντα No.2 μέσω των διαδόχων τους.

 

tenor

 

Στη μία γωνία θα είναι ο Adonis Creed, στην απέναντι ο ιός Drago. Και η μάχη αναμένεται συγκλονιστική. Μόνο που σύμφωνα με τον σεναριογράφο Cheo Hodari Coker, ο αγώνας θα είναι πιο προσωπικός από όσο νομίζουμε.

Δεν είναι άγνωστο άλλωστε ότι ο Adonis βλέπει στο πρόσωπο του αντιπάλου τον συνεχιστή του τύπου που σκότωσε τον πατέρα του κάτι που από μόνο του αρκεί για να ανεβάσει τα ντεσιμπέλ της αρένας.
 

creed

 

Ωστόσο αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι και για τον αντίπαλό του, δεν είναι ένας απλός αγώνας αλλά ευκαιρία για επιβεβαίωση. Επιβεβαίωση ότι είναι πολύ καλύτερος από τον πατέρα του που μετά την ήττα-ταπείνωση στο «Rocky IV» δεν μπόρεσε ποτέ ξανά να είναι ο ίδιος.

Μία ή άλλη το story το ξέρεις. Πολύ κροσέ και ντιρέκτ, άπειρες πτώσεις και ανατροπές και στην τελική ένα φενάλε που θα μας κάνει να δακρύσουμε. Όπως άλλωστε κάναμε σε όλη τη σειρά ταινιών. Είτε βλέπουμε Rocky, είτε Creed



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved