O Lucas ήθελε να καταστρέψει το «Star Wars» με νέο prequel

Ευτυχώς που ανέλαβε ο Abrams γιατί θα είχαμε ντράβαλα.

Κανείς δεν μπορεί να κράξει τον George Lucas για το «Star Wars». Ο τύπος φαντάστηκε έναν κόσμο σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακρινό, όπου αντί για πόλεις έχουμε πλανήτες, στη θέση του Θεού τοποθέτησε τη Δύναμη η οποία ευνοεί τους Τζεντάι, ανοίγοντας ταυτόχρονα διάπλατα το δρόμο για το Sci-Fi στον κινηματογράφο.

Πέραν αυτού όμως, οι πιο σκληροπυρηνικοί φαν της διαγαλαξιακής υπερπαραγωγής ακόμα του κρατάνε μούτρα για την prequel τριλογία. Εκεί όπου αντί της μετάλλαξης του Anakin Skywalker σε Darth Vader, άπαντες θυμούνται αυτό:

 

jjb

 

Εδώ και λίγα χρόνια, ωστόσο ήρθε ο J.J. Abrams με την νέα τριλογία και μας έβαλε ευτυχώς σε μια σειρά. Έσκασαν ταυτόχρονα και οι αυτοτελείς ταινίες «Rogue One» και «Solo» και το franchise συνέχισε να βασιλεύει.

Όλοι κράζουμε τα επεισόδια 1-3 ωστόσο, πίστεψέ μας, ενδέχεται τα πράγματα να ήταν ακόμα χειρότερα αν ο Lucas έκανε πράξη αυτό που σκεφτόταν για τα επεισόδια 7-9. Διότι αντί για Kylo Ren, Ray και  Luke Skywalker, θα παρακολουθούσες τώρα διάφορα... μικρά πλάσματα που απαρτίζουν τη Δύναμη. 

Μάλιστα τους είχε βγάλει και όνομα: «the Whills».

 

shocked what gif

 

Το καλό είναι ότι κατάλαβε έγκαιρε πως το κοινό θα τον λιντσάριζε και τελικά παρέδωσε τη σκυτάλη.

Ακούς εκεί Star Wars με πλασματάκια και όχι Τζεντάι…  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved