Τσέκαρε βίντεο, ζήλεψε ελεύθερα.

Μέχρι σήμερα, δύο είναι οι ηθοποιοί που γυρίζουν μόνοι τους τις stunt σκηνές τους. Αυτοί οι κύριοι λέγονται Jackie Chan και Tom Cruise. Ο πρώτος βέβαια πάτησε τα 65 και το άφησε λίγο, ο δεύτερος ωστόσο συνεχίζει ακάθεκτος.  Είτε χρειάζεται να κάνει ένα «απλό» άλμα από κτίριο σε κτίριο, είτε από μοτοσικλέτα σε αεροπλάνο. Σιγά το πράγμα…

Στην πολυαναμενόμενη πέμπτη ταινία του στο ρόλο του Ethan Hunt στο «Mission Impossible: Fallout» που θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου, ο 55χρονος ηθοποιός θα πραγματοποιήσει μια σκηνή δράσης πραγματοποιώντας ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο.

Άσχετα με αυτό θα πέσει τρελό ξύλο με τον Henry Cavill.

Μη φανταστείς όμως ότι η σκηνή πραγματοποιήθηκε σε ειδικό στούντιο ή από άλλους ειδικούς. Ο ίδιος ο Tom Cruise πήρε φόρα, έπεσε στο κενό και έγινε έτσι ο πρώτος ηθοποιός που πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση για τις ανάγκες της ταινίας. 

Αν δεν σε πιάνει ζάλη με τα ύψη, στο βίντεο της αρχής θα δεις τον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο έγινε το όλο σκηνικό. Αν πάλι παθαίνεις ίλιγγο, θυμήσου το βίντεάκι του Ratpack για την ταινία που φέρει τη σφραγίδα του Tom Cruise, του «Top Gun».

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved