Μα εγώ δεν ζω γονατιστός είμαι γνωστός Γυπαετός

10 memes για την κολοσσιαία εντύπωση που έκανε η Φουρέιρα στον Αναστασιάδη.

Μερακλής ο Πρόεδρος. Αδελφός Γύπας. Μπήκε η Ελένη στο Προεδρικό Μέγαρο και άστραψε το μάτι του. Και μετά τα εθιμοτυπικά και τα συχαρίκια για τη δεύτερη θέση στη Eurovision, τα «μας κάνατε περήφανους δεσποινίς Φουρέιρα» και τα «πάντα πίστευα», η αοιδός γύρισε την πλάτη της στον Πρόεδρο για να χαιρετίσει τους συνεργάτες του. Υπό μια έννοια, παραβιάζοντας το πρωτό-κολλο.

Και το μάτι του Προέδρου, ακριβώς εκεί εστίασε: στην παραβίαση του πρωτό-κολλου.

Πολλά μπράβο στον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Έκανε ό,τι θα έκανε κάθε φυσιολογικός άντρας, αν είχε μπροστά του ένα τόσο ωραίο κορίτσι – παρότι θα προτιμούσε να είχε εμφανιστεί στο Μέγαρο με τη φορεσιά που εμφανίστηκε στη Eurovision. Χαλάλι της όμως.

Πολλά μπράβο επίσης και στον υπεύθυνο των social media του Προέδρου – από ΟΟΟΟΛΕΣ τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, μέσα από μια τόσο μεγάλη επιλογή, διάλεξε να μας χαρίσει το συγκεκριμένο ενσταντανέ. Με το συγκεκριμένο βλέμμα στα συγκεκριμένα επίμαχα σημεία. Διότι ως Κύπρος και Νίκος Αναστασιάδης, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Από Νικολά Σαρκοζί. Από Ντόναλντ Τραμπ. Από Ανδρέα Παπανδρέου θα λέγαμε – είμαστε λάτρεις του ωραίου, του μεγάλου, του αληθινού.

Ας περάσουμε τώρα στις φωτογραφίες...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved