«Θα σοκαριστείτε περισσότερο στο Avengers 4»

Ανάβει φιτιλιές ο μπαγάσας ο Chris Hemsworth...

Πριν ξεκινήσουμε την ανάλυση της δήλωσης του Chris Hemsworth για το «Avengers 4» σε προειδοποιούμε από τώρα, μην διαβάσεις άλλο αν δεν έχεις δει το «Infinity War». 

Πάμε τώρα στο θέμα μας…

 

Το τέλος της ταινίας της Marvel μας άφησε όλους με ανοιχτό στόμα. Ο Thanos κέρδισε, οι μισοί Avengers πέθαναν (μέχρι και ο Spiderman) και άπαντες πλέον περιμένουν με ανυπομονησία την τέταρτη ταινία του Ironman και όσους επέζησαν από την παρέα του.

Μην ξεχνάμε την Captain Marvel που θα προηγηθεί του «Avengers 4».

Πρόσφατα ακούσαμε πως θα γίνουν πολλές νεκραναστάσεις, με πρώτο και καλύτερο τον Drax the Destroyer – a.k.a. Dave Bautista - ο οποίος μαρτύρησε στο κοινό ότι θα παίξει κανονικά στο «Avengers 4», ήρθε και ο Chris Hemsworth – a.k.a. Thor - με δήλωσή του στο Esquire να μας προειδοποιήσει ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

«Αν σοκαριστήκατε με το Infinity War, θα πάθετε την πλάκα σας στο επόμενο», βάζοντας φωτιά στις σκέψεις μας.

Θέλοντας πάντως ναμετριάσει λίγο την... πυρκαγιά: «Θα σοκαριστείτε μεν, αλλά για διαφορετικούς λόγους από ότι στην πρώτη ταινία. Είναι εξαιρετικό το πώς μπόρεσαν να μοιράσουν το χρόνο σε τόσους πολλούς ήρωες και να τους δώσουν ταυτόχρονα το χρόνο που απαιτείται για να παίξουν το ρόλο τους».

thor

 

Όπως και να ‘χει, όταν ο Thor μας βάζει τέτοιες φιτιλιές είναι λογικό να παθαίνουμε αμόκ ενόψει του τέταρτου και πιθανότατα τελευταίου επεισοδίου των Avengers. Δυστυχώς πρέπει να κάνουμε υπομονή ακόμα μέχρι τον επόμενο Μάη που θα προβληθεί η ταινία, αλλά αξίζει τον κόπο.

Να δούμε τι άλλο θα βγει μπροστά, βέβαια, μέχρι τότε...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved