Πόσες σεζόν του Aragorn αντέχεις;

Από ό,τι φαίνεται θα χορτάσουμε «Lord of the Rings» του χρόνου...

Είναι η σειρά που περιμένουμε όσο καμία άλλη – άντε μετά τον 8ο κύκλο του «Game of Thrones». Το Amazon έχει επενδύσει γύρω στο 1 δις δολάρια (καμιά 850αριά εκατομμύρια ευρώ) για το σίριαλ «Lord of the Rings» που θα εστιάσει στα χρόνια του Aragorn πριν τα γεγονότα της ορίτζιναλ τριλογίας του Tolkien και έχουμε κάθε λόγο για να είμαστε ενθουσιασμένοι.

Όποιος έχει δει τις ταινίες και κυρίως έχει διαβάσει τα βιβλία, γνωρίζει καλά ότι πολλές φορές είναι πολύ εύκολο να χαθείς λόγω των άπειρων πληροφοριών και της πολυπλοκότητας των χαρακτήρων – άμα έχεις διαβάσει το Silmarilion έχεις πάρει γερή δόση από... χάσιμο.

Η νέα σειρά λοιπόν που θα έρθει στις οθόνες μας (πιθανόν) το 2019 πέραν του ότι θα μας εξηγήσει πώς ο νέος Βασιλιάς της Gondor ξεκίνησε από την εξορία μέχρις ότου να αγγίξει το πεπρωμένο του, θα εξελιχθεί σε δίαυλο μεταξύ πολλών κενών σημείων για όσους παρακολούθησαν και τις έξι ταινίες των «Hobbit» και «Lord of the Rings».

Για αυτό βέβαια θα χρειαστούν πολλά επεισόδια έτσι ώστε να καλυφθούν οι όποιες τρύπες υπάρχουν με το Amazon να ανακοινώνει το πόσες σεζόν θα χρειαστούν. Θα σου δώσουμε μια βοήθεια, είναι πάνω από… 2. 

Και τώρα πες μας...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved