Κακά τα μαντάτα: To χάσαμε το Κοράκι αδέρφια...

Ο Jason Momoa αποφάσισε να παρατήσει το σκοτεινό reboot του Crow.

Όταν είχαμε ακούσει πως ο Jason Momoa θα έπαιρνε στις πλάτες του τον ρόλο που αποθέωσε τον Brandon Lee, τραβάγαμε τα γένια μας από την χαρά. Και εκεί που όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους και ο Momoa δήλωνε πως ο Eric Draven «είναι ρόλος όνειρο», όλα έγιναν στάχτη. Τέλος ο Momoa, τέλος και το πρότζεκτ.

Για τον Brandon Lee ωστόσο έχουμε ξεχωριστό κείμενο.

«Περίμενα 8 χρόνια για να παίξω αυτόν τον ρόλο. Σας αγαπώ @corinhardy και @sonypictures αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένω άλλα 8. Όχι η ομάδα μας. Αλλά σας υπόσχομαι θα περιμένω. James O’Barr συγνώμη που σε απογοήτευσα, δεν θα το κάνω στο επόμενο. Αυτή η ταινία πρέπει να έχει ελευθερία να κάνει πράγματα. Και για τους φανς. Σας ζητάω συγνώμη. Δεν μπορώ να παίξω, αλλά αυτό που χρειάζεται και αξίζει η ταινία είναι αγάπη. Θα είμαι έτοιμος όταν όλα πάρουν τον δρόμο τους», δήλωσε σχετικά ο Momoa και μας έριξε σε κατάθλιψη.

jason momoa getty h 2016

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Hollywood Reporter, υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στον παραγωγό Samuel Hadida και τη Sony μιας και δυσκολεύονται να βρουν το απαραίτητο μπάτζετ για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Οπότε αναγκαστικά το πρότζεκτ, πρέπει να μείνει πίσω.

Ας μην χάνουμε τις ελπίδες μας, όμως. Ποτέ δεν ξέρεις…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved