Λέτε να δούμε ΜακΓκρέγκορ και Σερ Γκρέγκορ να «τις παίζουν»;

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...

Είχαμε 2015 όταν ένας άγνωστος σχετικά γίγαντας ονόματι Hafthor Julius Bjornsson έπαιρνε μέρος σε sparring απέναντι στον λιλιπούτειο (μπροστά του) αλλά θανατηφόρο πρωταθλητή του UFC, Connor McGregor.  

Ο Ιρλανδός κατάφερε να προσγειώσει μερικά καλά χτυπήματα στο Βουνό από το Game of Thrones και αργότερα (όπως συνηθίζει) έκανε τις κλασικές προκλητικές δηλώσεις:

«Δεν πα' να είναι 2,08 μέτρα και 200 κιλά, εγώ τον ‘έστρωσα’. Ούτε το Βουνό δεν αντέχει τα χτυπήματά μου».

 

 

Από τότε ο Björnsson έκανε πολλά. Πήρε ό,τι τίτλο υπάρχει στην κατηγορία του πιο δυνατού ανθρώπου, έσπασε το κεφάλι του Oberyn Martel στο «Game of Thrones» και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον αδερφό του «The Hound» στο φινάλε της σειράς. Παρά τα όσα έκανε όμως ποτέ δεν ξέχασε τα όσα του έψαλλε ο McGregor. Και παρότι άργησε τρία χρονάκια, πέρασε στην αντεπίθεση:

«Υπήρχαν τουλάχιστον δύο στιγμές που μπορούσα να τον διαλύσω», για να καταλήξει ως εξής: «Βάλτε με σε ένα κλουβί μαζί του και σε 10 δευτερόλεπτα θα τον έχω τελειώσει».

Όσο για το πόσοι McGregor χρειάζονται για να τον δείρουν… «Ίσως πέντε».

Σκληρά λόγια απέναντι στον άρχοντα του UFC. Ωστόσο, διαφωνεί κανείς πως σύμφωνα με όσα έχουμε δει στο GOT αλλά και στους διαγωνισμούς δύναμης, αν ο McGregor πιαστεί στη μέγγενη του Sir Gregor Clegane, δύσκολα θα τη βγάλει καθαρή; Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ιρλανδός σύντομα θα ετοιμάσει απάντηση. Και σίγουρα δεν θα είναι γλυκανάλατη...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved