O Dave Bautista «κάρφωσε» την πρώτη ανάσταση στο Avengers 4

Σποϊλεράδες ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!

Το τέλος του «Avengers: The Infinity War» μάς προκάλεσε ένα τεράστιο σοκ (κάπου εδώ σταματάς να διαβάζεις αν δεν έχεις δει ακόμη την ταινιάρα). Ο Thanos έβαλε στο γάντι όλα τα πετράδια της Αιωνιότητας και με ένα απλό «τσικ» αφάνισε το μισό πληθυσμό του σύμπαντος. Έτσι απλά.

Και εκτός από τον απλό κοσμάκη η μπάλα πήρε μαζί και τους μισούς Avengers. Spiderman, Dr. Strange, Winter Soldier, Scarlett Witch, Black Panther, Drax the Destroyer, Starlord και Groot έγιναν ξαφνικά στάχτη και ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μας.

 

avengers

 

Υπάρχει όμως ένας από τη λίστα των θανόντων που όλα δείχνουν ότι θα γίνει και πάλι… ύλη ενόψει της επόμενης ταινίας. Βλέπεις ο τύπος πίσω από τον Drax, ο Dave Bautista δεν μπόρεσε να κρατηθεί κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του και άνοιξε το στοματάκι του περισσότερο από όσο έπρεπε.

«Πολλοί μου λένε πως δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πέθανα στο Avengers και μόλις το ακούω θέλω να τους πω πως θα είμαι έτσι κι αλλιώς στο Avengers 4 και στο Guardians of the Galaxy 3».

Μάλιστα, για να μην έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα επιστρέψει και ότι ο Ironman δεν θα βλέπει flashbacks, ο κατά το ήμιση Έλληνας ηθοποιός είπε:

batista

 

«Δεν ξέρω πώς θα με αναστήσουν αλλά θα το κάνουν. Έτσι κι αλλιώς το Guardians of the Galaxy 3 χρονολογείται μετά τα γεγονότα του τελευταίου Avengers». Και κάπως έτσι έγινε το πρώτο spoiler.

Λίγο πολύ όλοι περιμέναμε ότι στο 4ο κεφάλαιο της υπερπαραγωγής της Marvel θα γίνει της νεκραναστάσεως το κάγκελο. Γίνεται άλλωστε να συνεχίσει το franchise με Spiderman νεκρό (ο οποίος μάλιστα θα τα βάλει με τον Jake Gyllenhaal στο «Spiderman: Homecoming 2»);

Άσχετα με τα όσα γίνουν στο «Avengers», στο Ratpack σου είχαμε φτιάξει ένα βίντεο με όλους τους ήρωες του σινεμά που παρότι είδαν τα ραδίκια ανάποδα κατάφεραν να επιστρέψουν στη ζωή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved