«Ρε σεις ΔΕΝ ΘΕΛΩ να σκοτώνω άλλα ζόμπι, νισάφι πια, βαρέθηκα!»

Απίστευτο ξέσπασμα του Andrew Lincoln, εξασφαλίσαμε την επιστολή παραίτησής του από Rick Grimes.

Κακός χαμός στους φανς του Walking Dead. Τα media εκεί στα ξένα έβγαλαν φιρμάνι πως ο Andrew Lincoln, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Rick Grimes στη σειρά, θέλει να σταματήσει και να τελειώνει με την σειρά ώστε να αφοσιωθεί σε άλλα projects όσο ακόμα μπορεί. Αλλά αυτή ήταν η «ευγενική» δήλωση του Lincoln.

Εμείς ανακαλύψαμε και την κρυφή που είχε ετοιμάσει για τους φανς και την παραγωγή. Μία δήλωση που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας γιατί ήταν κομματάκι σκληρή. Τη βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε.

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συνάδελφοι, ιθύνοντες του καναλιού,

Θα σας συστηνόμουν σαν Andrew Lincoln αλλά τον τελευταίο καιρό έχω πιστέψει τόσο πολύ ότι είμαι ο Rick Grimes, που όταν ο κόσμος με ρωτάει ποιος είμαι και τι κάνω, τους λέω «επιζώντας σερίφης». Ξέρετε ποιος φταίει γι’ αυτό; Εσείς και τα κούφια τα μυαλά μου. Σας γράφω αυτή την επιστολή για να σας πω ότι παραιτούμαι.

 

Φτάνει.

Δεν λέω ρε παιδιά, καλά περάσαμε, ωραία ήταν αλλά πλέον έχουμε καταντήσει πιο γραφικοί και από το Resident Evil. Νιώθω ότι παίζω στο Τόλμη και Γοητεία, με τη διαφορά ότι μία στο τόσο θα πέσει και καμιά δαγκωματιά από κάνα ζόμπι. Ξεκίνησε ωραία η φάση. Το γούσταρα όλο αυτό. Είχα και αφίσα στο δωμάτιο όταν ήμουν τινέιτζερ από το Dawn of The Dead. Διάβασα το σενάριο, ένιωσα λίγο hero και λέω «όπα εδώ είμαστε, θα κάνω τους Αμερικάνους να χεστούν από τον φόβο τους». Αλλά μέσα σε αυτή την πορεία 8 κύκλων (σ.σ.: και πάμε για 9 ε;), κάπου ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ή και με πιο απλά λόγια: ΔΕΝ. ΑΝΤΕΧΩ. ΑΛΛΟ.

 

gri1

 

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ;

Νισάφι ρε. Έχω βαρεθεί να σκοτώνω ζόμπι. Τα έχω πυροβολήσει. Τα έχω τεμαχίσει. Τα έχω ανατινάξει. Έχω πέσει πάνω τους με αυτοκίνητα. Τα έχω κάψει. Τους έχω ρίξει κτίρια. Τα έχω πατήσει με τανκ. Τι διάολο θέλετε ακόμη να κάνω; Να τα δαγκώσω εγώ; Δεν έχω αφήσει ζόμπι για ζόμπι. Δηλαδή, σε κανονικές συνθήκες, θα με έπιαναν οι εναπομείναντες επιστήμονες να μου πουν «Όπα ρε μεγάλε, ίσως βρούμε αντίδοτο άσε και κανέναν ζωντανό!». Άσε και το άλλο. Με έχετε κάνει πιο τραγικό πρόσωπο και από τον ΜακΒέθ. Μου σκοτώσατε την γυναίκα. Μου σκοτώσατε το παιδί. Μου έχετε βάλει γκόμενες παλαβές δίπλα μου. Πόσα ν’ αντέξω ο άνθρωπος; Ένα εξάσφαιρο μου δώσατε και ξαφνικά έχω γίνει ο post-apocalyptic Liam Neeson. Δεν την ήθελα εγώ την καριέρα μου έτσι.

 

Ρε με κοροϊδεύει ο κόσμος

Με κοιτάνε στο δρόμο οι φανς και έρχονται όλοι, ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ, προς το μέρος μου παριστάνοντας τα ζόμπι. Αν τινάξω κανενός τα μυαλά στον αέρα θα φταίω; Έχω κουραστεί. Πηγαίνω στα φαστφουντάδικα και μου σερβίρουν το μπέργκερ χωρίς πατάτες λέγοντας «Εσύ μωρέ έχεις μείνει και εβδομάδες άφαγος». Και γελάνε μόνα τους τα ζώα. Αμ δεν πάει έτσι. Με έχετε κάνει τον πιο γραφικό αστυνομικό που έχει παίξει σε σειρά. True Detective. NCIS. Mindhunter. Αυτές είναι σειρές με αστυνομικάρες. Εμένα με έχετε μονίμως μέσα στη λίγδα να περνάω level με ζόμπι. Δεν πρέπει και εγώ να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου; Ακόμη και αυτός ο ταραμάς ο Jon Bernthal που τον είχα του ποδαριού, πήγε και έγινε ο Punisher. Ο PUNISHER ΡΕ. Εγώ τι θα κάνω; Θα περάσω το υπόλοιπο της καριέρας μου σκοτώνοντας ζόμπι; Δεν πάτε καλά.

 

AMC1 768x432

 

Θα καθαρίσετε ή θα καθαρίσω εγώ;

Ζητάω από την παραγωγή να κάνει κάτι και να με σκοτώσει στην 9η σεζόν. Και αν μάλιστα μπορώ να πεθάνω στο πρώτο επεισόδιο ακόμα καλύτερα. Δεν μπορώ ρε. Έχω αρχίσει να παρακαλάω τα παιδιά στο υπόλοιπο καστ, να κάνουν ότι με σκοτώνουν μπας και νιώσω καλύτερα. Αν δεν με σκοτώσετε, θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα γιατί, ειλικρινά, δεν μπορώ να με φανταστώ ούτε μία μέρα παραπάνω στο πλατό. Αν μπορείτε, κάντε το εντυπωσιακά. Ας με φάνε τα ζόμπι. Ας πέσει πάνω μου κάποιο κτίριο. Ένας μετεωρίτης. Ένα διαστημόπλοιο γεμάτο εξωγήινα ζόμπι. Ας με σκοτώσει ο Thanos, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Ξεκάντε με απλά να ηρεμήσω.

Ο δικός σας άνθρωπος,

Andrew



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved