Έσκασαν τα πρώτα νέα για το «Avengers 4» και θα γίνει της τρελής!

Ετοιμάσου...

Ο Thanos ήρθε, πήρε τα Infinity Stones και με ένα τσικ των δακτύλων του έβαλε τέλος στο μισό πληθυσμό της γης. Και επειδή δυστυχώς στον πληθυσμό ανήκουν και οι Avengers, χάσαμε και πολλούς από αυτούς.

Black Panther, Spiderman, Scarlett Witch, Drax the Destroyer, Dr. Strange, Groot και Starlord άφησαν χρόνους στο τέλος της ταινίας – η Gamora νωρίτερα - και πλέον περιμένουμε με ΜΑΝΙΑ την επόμενη ταινία για να δούμε το προφανές. Αν αυτοί που έμειναν θα καταφέρουν να νικήσουν τον Thanos.

Και να που κάνα χρόνο περίπου πριν να βγει στους κινηματογράφους (φημολογείται ότι θα βγει την άνοιξη του 2019) το τέταρτο κεφάλαιο των Avengers, έσκασαν και τα πρώτα νέα μέσω του Licensing Global.

 

 

Έχουμε και λέμε…

Από αυτά που ακούγονται, όλα δείχνουν ότι το «Avengers 4» θα είναι και η ταινία που καταλήγουν οι περισσότερες ιστορίες του MCU. Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι ήρθε το οριστικό τέλος για μερικούς από τους ήρωές μας δεν το ξέρουμε. Πάντως το μόνο βέβαιο είναι πως οι ταινίες τελειώνουν εκεί.

Εκτός βέβαια και αν αποφασίσουν να αναστήσουν τον Spiderman με κακό τον Jake Gyllenhaal.

giphy

 

 

Ας πάμε τώρα σε κάτι που γνώριζες ήδη. Κομβικό ρόλο στη νέα ταινία αναμένεται να παίξει το πρόσωπο που δεν είδε κανείς, αλλά έκανε έμμεσα την εμφάνισή της, δηλαδή η Captain Marvel

Και μη νομίζεις ότι θα μπει έτσι χωρίς προειδοποίηση. Θα έχει προλάβει να αφήσει το στίγμα της με τη solo ταινία της που φημολογείται ότι θα μας δώσει κάποια στοιχεία για το «Avengers 4». 

cap

 

 

Το τρίτο στοιχείο που μάθαμε, αφορά τη διάρκεια της δράσης της επόμενης ταινίας. Γιατί σύμφωνα με όσα είπαν οι σκηνοθέτες Joe και Anthony Russo η ταινία θα κρατήσει τουλάχιστον τρεις ώρες. Μάλιστα. Και αυτή τη φορά δεν παίζει να κόψουν σκηνές. Κάθε στιγμή της ταινίας μετρά. 

Αν δεν είσαι από αυτούς που τρομάζουν με τη χρονική διάρκεια τότε, το τελευταίο κεφάλαιο των Avengers αναμένεται συγκλονιστικό. 

Το αν θα καταφέρουν τελικά o Ironman και οι υπόλοιποι να κερδίσουν τον άρχοντα του Τιτάνα αποτελεί μυστήριο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι χάθηκε απλώς μια μάχη. Όχι ο πόλεμος.

giphy 1



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved