FOCKIN YEAH: Θα βλέπουμε Peaky Blinders μέχρι τα βαθιά μας γεράματα!

Νταξ, υπερβολικοί, αλλά τα νέα είναι φουλ ευχάριστα.

Η μαφιοζο-οικογένεια από το Birmingham μας απασχολεί ξανά. Ακόμα και τώρα που είμαστε μακριά από την πολυαναμενόμενη 5η σεζόν - θα βγει το 2019- βρισκόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. 

Όλοι αναρωτιούνται -και δίκαια-  τι θα συμβεί τώρα που ο Tommy εξελέγη βουλευτής των Εργατικών, τι στο διάολο θα απογίνει ο Michael στην Αμερική από τη στιγμή που «πρόδωσε» τον μπάρμπα του και κυρίως αν θα χάσουμε άλλον έναν Shelby όπως πάθαμε στην προηγούμενη σεζόν με τον John.  

Ο Arthur Shelby πάντως πρόσφατα μας έδωσε μια μικρή ιδέα του τι θα γίνει.

Επειδή πολλά λέγονται και ακόμα περισσότερα «αιωρούνται», ο δημιουργός, σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς, Steven Knight, αποφάσισε πως δεν μπορεί να ακούει άλλες σαχλαμάρες για τον πέμπτο κύκλο, και με δύο απλές δηλωσούλες στην Birmingham Press Club έβαλε στο άψε-σβήσε μπουρλότο στο μυαλό μας.

 

tumblr inline nl289jOZTR1s9x8us

 

 

Έχουμε και λέμε:

«Ο Cillian Murphy (Tommy) και το υπόλοιπο αυθεντικό cast θα είναι μαζί μας», είπε. Τι σημαίνει αυτό;

Τέλος στο άγχος μας για το αν θα χάσουμε κάποιον εκ των Tommy, Arthur (κυρίως), Finn, Aunt Polly και (λογικά) Michael. Ιδιαίτερα μετά τη δήλωση που είχε κάνει ο Paul Anderson (Arthur) ότι ο χαρακτήρας του είναι  από τους τύπους που συνηθίζουν να... πεθαίνουν οι σκηνοθέτες, είχαμε αρχίσει από τώρα να σκεφτόμαστε τη Linda να του παίρνει μέτρα. Ευτυχώς, όμως, όλα πόπα. Άπαντες παρόντες.

Ο άνθρωπος-λόγος ύπαρξης του σίριαλ, (έχει υπάρξει σεναριογράφος και των «Taboo», «Eastern Promises», «Locke») δεν είχε σκοπό να κάνει κάποια περαιτέρω διευκρίνιση, αλλά...

 

Κρατούσε το καλύτερο για το φινάλε

«Είναι βέβαιο πως δεν θα μείνουμε στον πέμπτο κύκλο. Θα γυριστεί σίγουρα έκτος, μπορεί και έβδομος». Υπάρχουν καλύτερα νέα από αυτά; Θα βλέπουμε την παλιοπαρέα με τα γκάνια και τα ξυράφια μέχρι να ρυτιδιάσουμε, διάολε!

Μπορεί και πάλι να μην έχουμε μάθει πολλά για τις νέες περιπέτειες της οικογένειας Shelby, ποια νέα πρόσωπα θα σκάσουν μύτη και ό,τι άλλο προκύψει, ωστόσο με αυτά που μας είπε ο Knight δεν γίνεται να μην δαγκώνουμε τα χείλη μας από ενθουσιασμό. Ίσως και από μια μικρή δόση τσαντίλας, καθώς το 2019 όσο να 'ναι αργεί. 

Μέχρι τότε, έχουμε φροντίσει να πάρεις τις τζούρες σου. 

Είτε με αυτό το βιντεάκι που στο ετοιμάσαμε με τα χεράκια μας:

 

 

Είτε με την κοτζάμ ενότητα που έχουμε αναπτύξει για τους Peaky Blinders: Τσέκαρε εδώ την πλούσια θεματολογία μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved