Ο Paul Rudd μετατρέπεται σε παίκτη του baseball που γουστάρει... πρακτοριλίκια

Εκρηκτικός συνδυασμός.

Μάλλον παραέπεσε στα βαθιά πλέον ο Paul Rudd. Ο διάσημος κωμικός από τότε που έγινε superhero παίζοντας τον Ant-Man έχει ανέβει επίπεδο ανεβάζοντας ταυτόχρονα τις απαιτήσεις του κοινού προς το πρόσωπό του. Στη νέα του ταινία μάλιστα θα έχει διπλό ρόλο, καθώς θα ενσαρκώσει έναν παίκτη του μπέιζμπολ και παράλληλα έναν πράκτορα των Αμερικανών.

Είχαμε αναφερθεί πρόσφατα στους κωμικούς που μετατράπηκαν σε Superheroes.

Το όνομά του ήρωα; Moe Berg, ο άλλοτε catcher των Boston Red Sox ο οποίος για χάρη της αντικατασκοπίας μετατράπηκε σε φονικό όπλο των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ταινία «The Catcher was a Spy» μας ταξιδεύει πολλά χρόνια πίσω βάζοντάς μας στην αληθινή ιστορία του τύπου που οι συνθήκες τον ανάγκασαν να βγάλει το  γάντι του παίκτη και να γίνει μυστικός πράκτορας, προκειμένου να αποκαλύψει τα σχέδια του Werner Heisenberg (Mark Strong) και να δώσει έτσι το πλεονέκτημα για την κατασκευή της ατομικής βόμβας στις ΗΠΑ.

Το casting είναι δυνατό (πέραν των Rudd και Strong συμμετέχουν οι Jeff Daniels, Tom Wilkinson, Sienna Miller, Guy Pierce και Paul Giamatti), όπως άλλωστε και το τρέιλερ.

 

 

Το «The Catcher Was a Spy» θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved