ΠΡΩΤΑ θα πάρεις αυτήν εδώ την τραπεζάρα και ΜΕΤΑ θα νοικιάσεις σπίτι

Από τραπέζι για δύο σε μοναστηριακό, στο τσακ μπαμ.

Αυτό εδώ το τραπέζι είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχουμε δει σε έπιπλο τον τελευταίο καιρό. Ή έστω το δεύτερο καλύτερο μετά από τις καρεκλάρες για ατελείωτο άραγμα που σου δείξαμε πρόσφατα. 

Αν, λοιπόν, ψάχνεις να νοικιάσεις ή έχεις ήδη νοικιάσει σπίτι, ξεκίνησε ή εκτόξευσε την επίπλωσή του με το «Smart Retractable Table»,  το οποίο εν σοφία εποίησε ο Νορβηγός σχεδιαστής επίπλων Marcus Voraa.

Πρόκειται για ένα ευέλικτο τραπέζι, το μήκος του οποίου είναι πλήρως ρυθμιζόμενο χάρη σε έναν μηχανισμό στροβιλισμού που του δίνει τη δυνατότητα να επεκταθεί με την ολίσθηση προς τα έξω ή να «μαζευτεί» με τη βοήθεια ενός στροφάλου.

 

 

Έτσι, αποφασίζεις, ορίζεις και ρυθμίζεις αντίστοιχα πόσους και ποιους θα καλέσεις σπίτι σου ανάλογα με την περίσταση, αφού από τετ α τετ δείπνο με τη δικιά σου μπορείς σε δευτερόλεπτα να οργανώσεις ανελέητο τσιμπούσι με το παρεάκι σου. Και ό,τι άλλο γουστάρεις δηλαδή. Ο καθένας άλλωστε μπορεί να χρησιμοποιεί το τραπέζι με βάση τις δικές του προτιμήσεις. Εδώ δεν είμαστε για να κρίνουμε κανέναν. Προχωράμε.

Πάμε στις φωτογραφίες για να ξέρουμε και τι αγοράζουμε: 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved