O James Cameron μόλις βρήκε τον νέο του Terminator

Άρωμα Ghost Rider στον Εξολοθρευτή.

Για το reboot του Terminator τα έχουμε ξαναπεί. Ο James Cameron έχει αποφασίσει να μην υπολογίσει ό,τι έγινε από την δεύτερη ταινία και μετά και αποφάσισε να ξαναπιάσει δουλίτσα φέρνοντας στο πλατό την ορίτζιναλ Sarah Connor (Linda Hamilton) και φυσικά τον Arnie της καρδιάς μας.

Πόσο εύκολα ξαναβλέπεις σήμερα την πρώτη ταινία Terminator;

Για τους νοσταλγούς της δεύτερης ταινίας, πρέπει να πούμε πως ο Robert Patrick δεν βρίσκεται μέσα στα σχέδια του Cameron, που σημαίνει ότι δύσκολα θα ξαναδούμε τον αγαπημένο antagonist, T-1000. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε ένα νέο cyborg με νέες δυνατότητες – ίσως και σχετικά ίδιες με του Τ-1000. Δεν έχουμε ιδέα τι είδους cyborg θα είναι αυτό και τίνος το μέρος θα πάρει, μάθαμε όμως ποιος θα το υποδυθεί. Ετοιμάσου να υποδεχθείς τον Gabriel Luna.

gabriel luna new terminator fb

Αν η φάτσα του και το όνομα του σου λέει κάτι, είναι επειδή τον είχες δει πιθανότατα στο Agents of Shield. Ο Luna υποδύθηκε τον νέο Ghost Rider,  Robbie Reyes, ο οποίος αναστήθηκε από τον Johnny Blaze. Και τα κατάφερε πολύ καλύτερα από τον Nicolas Cage. Οι Natalia Reyes και Diego Boneta θα συμμετέχουν επίσης στην 6η ταινία, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν.

Μία ευχή μόνο για τον Cameron: μην τα κάνεις χειρότερα απ’ ότι τ’ αφήσαμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved