Σε ψήνει ο Νίκολας Κέιτζ στον ρόλο του Τζόκερ;

Άφησε σποντίτσες ότι ενδεχομένως να τον παίξει.

Δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά ο Νίκολας ο Κέιτζ το προσπαθεί σιγά-σιγά να γυρίσει πίσω στις ποιοτικές ταινίες. Το Humanity Bureau, ένα sci-fi θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί, είναι από τις ταινίες που ο Κέιτζ ελπίζει να κάνει την διαφορά.

 

Όμως κάποια όνειρα δεν σταματούν ποτέ. Πάρε για παράδειγμα το όνειρο του να παίξει τον Σούπερμαν. Ο τύπος είναι τόσο πωρωμένος που έχει βαφτίσει ένα από τα παιδιά του Καλ-Ελ. Φαίνεται ωστόσο πως τώρα έχει στρέψει το κεφάλι του προς το σύμπαν του Μπάτμαν. Και ιδιαίτερα προς τον Τζόκερ.  

«Τρέχω με άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύω πως θα ήμουν ένας πολύ καλός Τζόκερ» έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.  «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά έχει υπάρξει η πρόταση και πιστεύω θα είχε την πλάκα του».

Δύο ερωτήσεις. Ποιος μουρλός του έκανε την πρόταση; Και μήπως ετοιμάζει κάτι και μας το κρύβει; Η αναζήτηση για τον επόμενο Τζόκερ γίνεται εδώ και καιρό και δεν είναι λίγοι οι φανς που πιστεύουν ότι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ έχει το δικαίωμα να τον παίξει. Αυτός εδώ ο τύπος.

 

willem dafoe motherless brooklyn

 

Νικόλα μείνε μακριά. Αρκετά μαντάρα τα έκανες με το Kick Ass.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved