Επιτέλους: Ο Jason Statham βρήκε άξιο αντίπαλο

Και θα τα βάλει με τον τρομακτικότερο όλων των καρχαρίων. Τον Μεγαλόδοντα.

Από τον Jason Statham πλέον τα έχουμε δει όλα. Με όποιον τα έχει βάλει, όχι μόνο τον έδειρε, αλλά τον σάπισε (ή τον σκότωσε) με αποτέλεσμα οι σκηνοθέτες του Hollywood να προβληματίζονται πλέον στο να του βρουν άξιο αντίπαλο. Και αφού κανείς δεν κατάφερε να τον «σβήσει» - ούτε καν οι Rock και Vin Diesel στα «Fast & Furious» ή ο Yuri Boyka στο «Expendables 2», έφτασε η στιγμή για το μεγαλύτερο τεστ της ζωής του. Διότι στη νέα του ταινία «The Meg»  ο αντίπαλος δεν θα προέρχεται από τη στεριά αλλά από τα βάθη του ωκεανού και κυρίως του χρόνου.

Και αν ήταν κάνας αλιγότορας ή λευκός καρχαρίας δεν θα ανησηχούσαμε ιδιαίτερα - Statham είναι αυτός. Ο μεγάλος εχθρός εκτός του ότι προέρχεται από τη θάλασσα δεν είναι από αυτή την εποχή, αλλά από τον  Καινοζωικό αιώνα. Πρόκειται για τον Μεγαλόδοντα, τον καρχαρία της εποχής των δεινοσαύρων (ο μεγάλος λευκός καρχαρίας είναι γατάκι μπροστά του να φανταστείτε), που μετά από εκατομμύρια χρόνια τρομοκρατίας στο βυθό, αποφάσισε να σπείρει τον τρόμο και στην ανθρωπότητα.

Μήπως όμως το ότι επιτέθηκε πρώτα στον Statham είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του; Ή μήπως ο Βρετανός ηθοποιός βρήκε επιτέλους τον μάστορά του;

Η απάντηση στις 10 Αυγούστου.

 

Το «The Meg» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 10 Αυγούστου από τη Warner Bros.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved