Τι μάθαμε από το τρέιλερ του Solo: A Star Wars Story;

Μία γρήγορη ανάλυση μέσα από εικόνες και GIFs.

Τη στιγμή που η Ορθόδοξη Οικουμένη αδυνατούσε να αναπνεύσει από τους τόνους αρνιού που κατανάλωσε το μεσημέρι, στην Αμερική (και γενικά στον υπόλοιπο κόσμο), γινόντουσαν  πραγματάκια.

Ένα από αυτά ήταν και το trailer του Solo: A Star Wars Story, για το οποίο ο κόσμος σταυροκοπιέται να μην αποδειχθεί πατάτα στις 24 Μαΐου που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας. Ωστόσο το trailer μας έδωσε επεξηγηματικές ματιές στο τι θα δούμε.

Ξέρουμε βέβαια ήδη πραγματάκια για τους χαρακτήρες και τα έχουμε γράψει κιόλας.

Aρχικά έχουμε την Emilia Clarke που παίζει την παιδική φίλη του Han Solo, Qi’ra. Και είναι μία τιμιότατη εμφάνιση από την Δρακομαμά που έχουμε συνηθίσει.

 

 

Σειρά έχει ο Woody Harrelson στον ρόλο του Tobias Beckett, μέντορα του Han που του μαθαίνει τα κόλπα της δουλειάς. Η Disney εμπνεύστηκε την δημιουργία του χαρακτήρα από τον Long John Silver του Treasure Island.

 

tobias

 

Aκολουθεί ο Paul Bettany στο ρόλο του Dryden Vos, του διαστημικού Αλ Καπόνε που θα αντιμετωπίσει το παρεάκι. Ζόρικος τύπος.

 

bettany

 

Tρία ζήτω και για τον άνθρωπο που γνωρίσαμε μέσα από τα κόμιξ, τον καλύτερο αλεπουδιάρη εκεί έξω, τον Lando τον Calrissian που είναι ο Davos Seaworth του Star Wars. Τον υποδύεται ο Donald Glover.

 

 

Kαι φυσικά ο Han δεν θα ήταν Han χωρίς το απόλυτο sidekick του. Τον Chewbacca.

 

 

Kαι σε περίπτωση που ήσουν και εσύ απασχολημένος με το μπούκωμα του αρνιού, δες ολόκληρο το trailer παρακάτω.

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved