Πώς σας φαίνεται ο John Boyega για νέος Blade;

Είναι αρκετά σκληρός για αντι-Snipes;

Είναι από τους ανερχόμενους ηθοποιούς των τελευταίων χρόνων. Ο ρόλος του Finn στη νέα τριλογία Star Wars τον έκανε action figure, κάτι που αποτυπώθηκε περίτρανα και στο νέο «Pacific Rim: Uprising». Εκεί που από τον γκρινιάρη και φοβητσιάρη πρώην Stormtrooper τον είδαμε να μεταμορφώνεται σε badass κωλόπαιδο που τα ’βαλε με ολόκληρα Kaiju και πάθαμε πλάκα.

fir

 

Μάλλον αυτό είδαν στη Marvel και τον… τσάκωσαν. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο Boyega βρίσκεται σε επαφές με τα αφεντικά της διάσημης εταιρίας, προκειμένου να μπει και αυτός στο MCU και άπαντες άρχισαν να σκαλίζουν το κεφάλι τους για το ποιοι υποψήφιοι ήρωες ή villains υπάρχουν διαθέσιμοι.

Και κάπου εκεί έσκασε αυτό.

 


Ο Blade είναι ένας ήρωας που αγαπήθηκε πολύ την περασμένη δεκαετία. Ένας αντι-ήρωας νοσταλγικός, που από τις αρχές της νέας χιλιετίας προσέφερε ένα διαφορετικό, πολύ πιο σκοτεινό πρόσωπο σε σχέση με τις σύγχρονες ταινίες της Marvel. Ένας ρόλος που έγινε συνώνυμο του Wesley Snipes –τον οποίο από τότε ψάχνουμε- ήταν ένας αντισυμβατικός, αιμοβόρος εκδικητής γεννημένος για να μοιράζει αίμα κυνηγώντας βρικόλακες. Ίσως ένας πιο σοβαρός Deadpool που δυστυχώς όμως χάθηκε εντελώς λόγω της τρίτης τραγικής ταινίας του «Blade Trinity» του 2005.

Έκτοτε το franchise έχασε την αίγλη του, ο Snipes αποχώρησε και ο ήρωας σαν καλός βρικόλακας κάθεται ακόμα στο λήθαργο περιμένοντας κάτι να τον αναστήσει. Λες να είναι ο Boyega αυτός ο κάποιος;

giphy

 

Μπορεί ο Boyega να είναι σε συζητήσεις με το MCU ωστόσο ακόμα δεν ξέρουμε αν τελικά θα ευδοκιμήσει το deal. Και αν γίνει τελικά, ποιος ξέρει αν θα υποδυθεί τον Blade στα σίγουρα;

Εμείς πάντως, οι φαν του ήρωα, έχουμε πάντως δικαίωμα να ελπίζουμε. Μπορεί μέχρι σήμερα να άκουγες Blade και το μυαλό σου να πήγαινε στον Wesley Snipes, ωστόσο για να επανέλθει δυναμικά ο χαρακτήρας χρειάζεται κάτι καινοτόμο. Φρέσκο αίμα. Και όποιος θεωρήσει πως ο Boyega δεν είναι αρκετά σκληρός για αντι-βρικόλακας που «σφάζει» βαμπίρ, μπορεί να δει λίγο το νέο «Pacific Rim» και το αρκετά σκληρό αλλά εξαιρετικό Detroit, στα οποία απέδειξε ότι έχει τον τρόπο να μεταμορφώνεται.

Ναι, το babyface δεν τον βοηθά, αλλά αν του δοθεί η ευκαιρία μπορεί και να κάνει παπάδες. Εσύ τι πιστεύεις;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved