5 επαγγέλματα που φέρνουν έναν Άντρα πιο κοντά στις Γυναίκες

Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξεις καριέρα...

Τη στιγμή που ο καθένας μας εκεί έξω κάνει τη δουλίτσα του, υπάρχουν άνθρωποι που περνούν καλύτερα από εμάς για ένα και βασικό λόγο: είναι πιο κοντά στις γυναίκες. Έτσι πάνε αυτά. Κάτι που μερικοί το ονομάζουν τύχη, άλλοι το λένε ρουτίνα. Γιατί τα 5 παρακάτω επαγγέλματα, δεν είναι απλά κοντά στις γυναίκες, αλλά πιθανόν να έχουν και περισσότερες ελπίδες δίπλα τους.

Διάβασε και ζήλεψε.

  

1. Φωτογράφοι μόδας

moss playboy

Και ειδικά όσοι έχουν να κάνουν με κορυφαία μοντέλα. Σκέψου λίγο φωτογράφους όπως είναι ο Mert Alas, ο Marcus Piggot ή ο ανώμαλος ο Terry Richardson. Σκέψου τι έχουν δει τα μάτια τους και πόσα έχουν να δουν ακόμη. Έχουν περάσει χιλιάδες πανέμορφες γυναίκες από τον φακό τους, πραγματοποιώντας φωτογραφήσεις που έχουν αφήσει ιστορία. Και πέρα από το καλλιτεχνικό κομμάτι και την αξία του πορτρέτου, δεν είναι και ό,τι χειρότερο να δηλώνεις στο βιογραφικό σου πως έχεις φωτογραφήσει γυναικάρες σαν την Kate Moss.

 

2. Φυσιοθεραπευτές

physio

Δεν ξέρουμε αν έχει τύχει να κάνετε ποτέ φυσιοθεραπεία, αλλά οι τύποι είναι πολύ πιο τυχεροί από τους γυμναστές. Ο γυμναστής δείχνει, αλλά δεν αγγίζει. Ο φυσιοθεραπευτής από την άλλη, όχι μόνο παίρνει μάτι αλλά και αναγκάζεται να αγγίζει – ειδικά στην περίπτωση που το πόδι ή η μέση χρειάζονται ενδυνάμωση. Επίσης όπως και στην περίπτωση του γυμναστηρίου, είναι αναγκασμένες να σκάσουν μύτη με φόρμα ή  κολάν. Που τα λες και πολύ καλύτερες επιλογές από τα jeans.

 

3. Personal trainers

Personal Trainer 1

Άλλοι από εκεί. Δεν είναι τυχαίο που η φράση ‘‘personal trainer does milf’’ μεσουρανεί στις αναζητήσεις των ιστοσελίδων πορνό. Και δεν σου ζητάμε καν να σκεφτείς όλες εκείνες τις τύπισσες που τριγυρνούν στα γυμναστήρια. Λέμε για όλες τις άλλες που είναι αρκετά φραγκάτες για να τους φέρνουν στα σπίτια τους. Για τα δικά μας τα μάτια, λέμε πως όλο αυτό τους έφερε πιο κοντά στις γυναίκες και στον πριβέ χώρο τους. Το αν έχουν περάσει καλύτερα, το ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Σε κάθε περίπτωση το να ξέρεις ότι θα δεις 7-10 γυναίκες την εβδομάδα, δεν το λες και κακή μοίρα. Σωστά;

 

4. Make-up artist

4A8EFD8C00000578 0 image a 54 1522028876832

Ναι. Κοίταξε να δεις. Εδώ οφείλουμε να κάνουμε την ακόλουθη αναφορά που υπήρξε και αφορμή γι’ αυτό το κείμενο. Σε γενικές γραμμές, δεν ζηλεύουμε την δουλειά του make-up artist. Αν όμως πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε ό,τι και ο Sebastian Bear-McCard στην γυναίκα του, Emily Ratajkowski, τότε να το ξανασκεφτούμε. Γιατί δεν μπορεί, θα υπάρχουν και άλλοι τύποι εκεί έξω που θα βάζουν make up σε στήθη και οπίσθια για να δείξουν καλύτερα στη φωτογράφηση. Αν πραγματικά ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ για να κάνεις κάτι τέτοιο, ίσως πρέπει να μπαίνουμε στον κόπο να το ξανασκεφτούμε.

 

5. Nipple tweakers

tweak

Το job description απλό. Δουλεύεις για μία σταρ που ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει φωτογράφηση. Σέξι φωτογράφηση. Οι άγραφοι κανόνες λένε πως οι ρώγες σου πρέπει να κοιτάζουν στο Θεό. Γιατί; Μην ρωτάς εμάς. Πάντως έτσι παίζεται η φάση στα περιοδικά και τις φωτογραφήσεις. Υπάρχει άνθρωπος λοιπόν που φροντίζει να «πειράζει» τις ρώγες της εκάστοτε σταρ προκειμένου να δείχνουν κάγκελο. Δεν είναι τρελό. Έχει μιλήσει ολόκληρη Gisele για τη δουλειά αυτή, με τον δικό της nipple tweaker να χρησιμοποιεί πάγο για να τις…σκληρύνει. Ειλικρινά, χρειάζεται να πούμε περισσότερα;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved