InTime Τα 10 ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΑ ποσταρίσματα του Αντρέα Σάμαρη

Διότι το «ΟΧΙ» την 25η Μαρτίου, ήταν μόνο η αρχή…

Ακόμα και οι πολύ σπουδαίοι, σαν τον Αντρέα Σάμαρη, έχουν κάποιες άτυχες στιγμές. Κι επειδή στο γήπεδο δεν έχει σχεδόν ποτέ, ο πολυτάλαντος μέσος της Μπενφίκα, αυτός ο αετός της Λισσαβόνας, το (χαλασμένο) μηχανάκι του κέντρου της Εθνικής, ο άνθρωπος για τον οποίον πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ όποτε παίζει, είχε μια άτυχη στιγμή στα social media.

Αυτήν τη στιγμή-στόρι (για όσους δεν πήραν χαμπάρι)

1

3

4

 

5

 

Ο ίδιος; Ο διαχειριστής της σελίδας του; (Τι θα πει «και γιατί παρακαλώ να έχει διαχειριστή στη σελίδα του ο Σάμαρης»; Αν δεν έχει ο Σάμαρης διαχειριστή στη σελίδα του, ποιος θα έχει;) Το μικρό του ανίψι που βρήκε το λάπτοπ ανοιχτό και είπε να ποστάρει κάτι; Ο γιος του Πάνου Καμμένου που συνηθίζει να τρυπώνει σε ξένα accounts; Κάποιος τέλος πάντων έκανε τη γκέλα.

Αλλά επειδή Αντρέας Σάμαρης είσαι αφού, αυτό το τεράστιο «ΟΧΙ» την 25η Μαρτίου, φοβόμαστε ότι δεν θα είναι το τελευταίο του σοσιαλμιντιακό χτύπημα που θα προκαλέσει αίσθηση. Όπως ακριβώς και στο γήπεδο, έτσι και στα social media, ο απρόβλεπτος κρύβει εκπλήξεις, επιφυλάσσει όμορφες στιγμές και υπόσχεται πολλά – άσχετα αν οι υποσχέσεις μένουν ανεκπλήρωτες.

Χακάραμε τους λογαριασμούς του και μάθαμε πρώτοι όλα αυτά τα ινσταγκραμικά stories που θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά. 

Δείτε τα στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved