Έξι παικτούρες που προτείνουμε στη Ντόρτμουντ αντί του Μπολτ

Είναι όλοι τους Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟΙ!

Ιστορική μέρα σήμερα για τη Ντόρτμουντ. Στις 12 το μεσημέρι φώτα και κάμερες θα είναι στραμμένα πάνω από το προπονητικό της Βεστφαλίας, καθώς την πρώτη του προπόνηση με τους «κίτρινους» αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Γιουσέιν Μπολτ. Στην Ντόρτμουντ φαίνεται πως απηύδησαν με τους Σίρλε, Πούλισιτς και Γκαγκάβα και αποφάσισαν να στραφούν εκτός ποδοσφαίρου για το πρόσωπο που θα επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Ωστόσο ως Ratpack έχουμε το χρέος να κάνουμε έκκληση στη γερμανική ομάδα να μην προχωρήσει στη λύση-Μπολτ διότι με την επιλογή του προσπερνούν σημαντικά ονόματα με ηγετικές ικανότητες, τα οποία ναι μεν είναι εκτός ποδοσφαίρου αλλά έχουν κάποια προϋπηρεσία στα «γήπεδα» και είναι βέβαιο ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη Bundesliga. Τσέκαρε λοιπόν τις παρακάτω περιπτώσεις που επιλέξαμε και στο τέλος ψήφισε ποιον θεωρείς καταλληλότερο για συμπαίκτη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Υ.Γ. Κώστα Σόμερ σου ζητάμε συγνώμη που δεν σε συμπεριλάβαμε αλλά σε έχει προτείνει ο Βαϊμάκης για τον ρόλο του Κόναν. Mην τα θες όλα δικά σου.

 

1. Vinnie Jones

vinnie

Προϋπηρεσία: Mean Machine
Ρόλος: Danny Meehan

Είναι η προφανής επιλογή σε δύσκολες εποχές. Όπως είναι για τον Ολυμπιακό ο Λεμονής, έτσι και για την Ντόρτμουντ αυτό που της λείπει είναι ένας Vinnie Jones. Δεν χρειάζονται συστάσεις. Ποδοσφαιρικός και στο σινεμά, ποδοσφαιρικός και στην πραγματικότητα (θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ).

 

Τι θα προσφέρει:  Με 13 κόκκινες στη σύντομη καριέρα του τον λες και «δρεπάνι». Στον κινηματογράφο ωστόσο μας έδειξε πως είναι ο σύγχρονος φυλακόβιος σκόρερ. Κατά τον ίδιο μάλιστα είναι ο καταλληλότερος για να υποδυθεί τον επιθετικό της Λέστερ, Jamie Vardy όταν η ζωή του μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Και σκόρερ και... γκασμάς; Ούτε τον Diego Costa να έπαιρναν.

 

 

2. Κωνσταντίνος Φραγκολιάς

baltas

Προϋπηρεσία: Η Κληρονόμος
Ρόλος: Μπαλτάς

Ο Παπασταθόπουλος ψάχνει επειγόντως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας και η διοίκηση της Ντόρτμουντ δυσκολεύεται να βρει τον νέο Ματς Χούμελς. Δεν χρειάζεται να πάει μακριά. Η λύση είναι ο μεγάλος στόπερ των Πανθήρων. Είναι ο Μπαλτάς – όνομα και πράγμα. Είναι ο Κωνσταντίνος Φραγκολιάς.

 

Τι θα προσφέρει: Η αλήθεια είναι ότι δεν προλάβαμε να τον δούμε σε μεγάλες «πτήσεις». Βλέπεις περισσότερο τον ένοιαζε να στήνει τα παιχνίδια παρά να τα κερδίζει με τη μαχητικότητά του. Στην Ντόρτμουντ που εδώ και χρόνια βλέπει το πρωτάθλημα με τα κυάλια, είναι ο παίκτης με τις απαραίτητες διασυνδέσεις προκειμένου να κρατήσει τους κινδύνους μακριά από την εστία της ομάδας. Όχι επειδή θα καθαρίσει στο ψηλό παιχνίδι, αλλά διότι θα «καθαρίσει» με άλλο... στημένο τρόπο. 

 

 

3. Μάνος Σέργιος

manos

Προϋπηρεσία: Διαφήμιση Εθνικής Ελλάδος
Ρόλος: Μάνος Σέργιος

Γεννήθηκε στο Αντίρριο από Βραζιλιάνους γονείς και έμαθε τα μυστικά της μπάλας στο Ρίο της Βραζιλίας. Ή γεννήθηκε από Έλληνες γονείς στο βραζιλιάνικο Ρίο και μετακόμισε στο Αντίρριο για να μάθει σε όλους πώς παίζεται το τόπι στην τοπική ΑΠΕ. Ένα από τα δύο παίζει, αλλά το σίγουρο είναι ένα. Κατέχει το τόπι όσο λίγοι.

 

Τι θα προσφέρει: Αν ο Φερνάντο Σάντος είχε επιμείνει στην αρχική του απόφαση να τον πάρει μαζί του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας για λογαριασμό της Εθνικής, αυτή τη στιγμή η Ντόρτμουντ θα χρειαζόταν να πληρώσει ρήτρα πολλών εκατομμυρίων σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα για να τον φέρει στο Βεστφαλενστάντιον. Αυτή τη στιγμή στα 37 του ψάχνει την τελευταία ευκαιρία της καριέρας του να λάμψει στο υψηλότερο επίπεδο και είναι βέβαιο ότι με την ποιότητά του δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη.

 

 

4-5. Silvester Stallone ή Jason Statham

ball

Προϋπηρεσία Stallone: Η Mεγάλη Απόδραση των 11
Ρόλος: Robert Hatch

Προϋπηρεσία Statham: Mean Machine
Ρόλος: Monk

Δύο υπερπαικτούρες παλεύουν για μία θέση. Και όχι οποιαδήποτε, αυτή του τερματοφύλακα. Στους δύο όμως μόνο ο ένας χωρεί. Στο «Expendables» τα κατάφεραν, σε ομάδα ποδοσφαίρου όμως ο υπέρμετρος ζήλος η φάση θα δυσκολέψει. Και επειδή στην Ντόρτμουντ έχουν φάει τα μούτρα τους τόσα χρόνια με Weidenfeller, η επιλογή θα πάρει πολύ σκέψη.

Τι θα προσφέρουν: Για τον Statham δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ένα αρπακτικό κάτω από τα δοκάρια, που ακόμα και με ένα μπουκάλι στο χέρι και τσιγάρο στο στόμα τα έπιανε όλα. Παικταράς στις καταδύσεις, ονειρικός στο ξυλίκι, ταλεντάρα κάτω από τα γκολπόστ. Τι άλλο να κάνει για να πείσει ότι αξίζει; Νευράκια να μην είχε μόνο…

monk


Με το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Stallone δεν θα έπρεπε καν να ασχολούμαστε. Άμα γυριζόταν η ζωή του Φράνκο Κοστάντζο εύκολα έπαιρνε το ρόλο. Ο Rocky της καρδιάς μας έπαιξε κατά λάθος  μπάλα και αυτό γιατί μπορούσε να πιάσει καλά την πεπονόμπαλα του American Football. Όταν όμως ζητηθούν συστατικές, αυτός θα πάρει από τον Πελέ, ενώ ο Statham από τον… Vinnie Jones. Υπάρχει διαφορά.

 

 

6. Ιζουάνα Τζούλε Ανίνο

piou1

Προϋπηρεσία: Διαφήμιση «Αγαπούλα»
Ρόλος: Πίου

Χρόνια τώρα ψάχνουν στη Βεστφαλία μία μεταγραφή αεροδρομίου. Έναν παίκτη-κράχτη, που θα φέρει κι άλλο κόσμο στο γήπεδο και θα προκαλέσει συμφορές στις αντίπαλες άμυνες. Και το μυαλό τους πήγε στον Μπολτ. Πλάκα μας κάνετε; Λάθος «μαύρο πιστόλι» παίρνετε. Πάρτε Πίου και όλα λύθηκαν.

 

Τι θα προσφέρει: Είναι ο σέντερ φορ που θα καθαρίσει. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Θα κάνει τη ζωή των αντιπάλων δύσκολη, θα πάρει τον τίτλο του M-V-Πίου σπίτι του και κάτι γατάκια τύπου Μπόατεγκ και Ραφίνια της Μπάγερν Μονάχου θα τα 'χει για πρωινό. Γεννημένος για αντί-Ομπαμεγιάνγκ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved