7 δωράκια για τον πωρωμένο με τους ήρωες της Marvel κολλητό

Ποιος είναι ο καλύτερος κολλητούλης του κόσμου; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ!

Δύσκολα θα βρεις κολλητό που να μην γουστάρει το σύμπαν της Marvel. Πόσο μάλλον τώρα που έχουν βγει ένα σωρό ταινιάρες και ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το κορυφαίο Infinite War που θα γίνει υπερηρωικό μακελειό.

Mέχρι τότε ωστόσο, μπορείς να κάνεις δώρα στους κολλητούς σου που τους υπενθυμίζουν πόσο πολύ γουστάρουν το σύμπαν του Stan Lee. Πόσο μάλλον αν παίζουν και γενέθλια στη μέση.

Βρήκαμε τα πο κορυφαία Marvel γκατζετοδώρα στο ThinkGeek  και σου τα παρουσιάζουμε

 

1. Η εργαλειοθήκη Thor

kjhi_marvel_thor_hammer_toolbox.gif

Δηλαδή τι; Δεν μπορείς να συνδυάσεις και την μαστροχαλαστική σου διάθεση και την δύναμη ενός θεού του Κεραυνού; Η εργαλειοθήκη Thor θα κάνει τον κολλητό να νιώσει σαν ήρωας ακόμη και αν βιδώνει καρέκλες, αλλάζει πρίζες και σπάει κουφώματα. Απλά προσπάθησε να τον πείσεις ότι δεν χρειάζεται να τα κάνει όλα αυτά φορώντας και την στολή.

 

2. Παπουτσάκι φονικό Deadpool θέλουμε;

knks deadpool sneaker

Έλα τώρα, εδώ έχεις αγοράσει ένα σωρό sneakers που είναι το ένα πιο ίδιο από το άλλο. Κάνε τη διαφορά με κάτι πραγματικά καλό. Ορίστε ένα παπούτσι που θα δώσει στυλ στον κολλητό σου και θα του δώσει την πινελιά τρέλας που χρειάζεται. Παπουτσάρα Deadpool μέχρι να ψοφήσουν οι πάντες.

 

Έχουμε και δώρα για κολλητούς που γουστάρουν Game of Thrones.

 

3. Τσάντα πλάτης Captain America

isjs marvel civ war shield backpack

Ιδανική για τη δουλειά, την προπόνηση, τη βόλτα. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι φτιαγμένη από βαϊμπράνιο αλλά την δουλειά της θα την κάνει. Θα γεμίσει με τα χαρτιά σου, το laptop σου, τον φορτιστή σου ή ότι έχεις συνηθίσει τέλος πάντων να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά. Αλλά, σοβαρά τώρα, μην αρχίσεις να την πετάς στο κεφάλι του κοσμάκη.

 

4. Mini ψυγειάκι Groot

groot

Για τον αυθεντικό, τον μερακλή, τον ωραίο, που θέλει το ψυγειάκι στο δωμάτιο για τις μπίρες του. Δεν ξέρουμε πόσο space είναι το δωμάτιο του κολλητού, αλλά σίγουρα θα αποκτήσει μία πιο διαστημική πινελιά με τον Groot να κρατάει τις μπύρες του κρύες. Θα επωφεληθείς και εσύ από αυτό. Αρκεί να μην αρχίσετε να τον φωνάζετε Starlord.

 

5. Κολιέ Infinity Orb

jtkp gotg infinity gem orb locket necklace

Να και ένα δώρο για όλους εσάς που είστε στη θέση του Jorah Mormont. Είναι κολλητή σου δηλαδή, αλλά την γουστάρεις κρυφά και θέλεις κάπως να τη ρίξεις. Είναι geek σαν εσένα και γουστάρει και Marvel, οπότε από το να την βγάλεις μόνο για σουβλάκια ιδού και μία καλή κίνηση: το Infinity Orb κολιέ που θα την ρίξει στην αγκαλιά σου. Μάλλον.

 

6. Μonopoly Guardians of the Galaxy

monopoly

Για την παρέα που θέλει να απλώσει τον καπιταλισμό μέχρι τα πέρατα του διαστήματος. Οι Φύλακες του Γαλαξία μπορεί να είναι ομάδα, αλλά άπαξ και το πάρεις στον κολλητό απαιτείται ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ο ένας τον άλλο. Στο ταμπλό θα βρεις τοποθεσίες που υπάρχουν και στις δύο ταινίες, ενώ θα γουστάρετε τέρμα και τα πιόνια που χρησιμοποιούνται. Όχι κι άσχημα ε;

 

7. Zακέτα Punisher

punisher black hoodie back

Για ένα και απλό λόγο: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ; Ξεκάθαρα η πιο ζόρικη ζακέτα για τους πιο ζόρικους τύπους. Ειδικά τώρα που ο Jon Bernthal είναι στα πάνω του. Φτιαγμένο με αγάπη και ποτισμένο με βία και αίμα, θα γίνει δεύτερο πετσί του και εσύ ο αγαπημένος κολλητός. Ξεκάθαρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved