«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν το Game of Thrones...»

Οι σκιτσογράφοι που φαντάστηκαν την παραμυθένια εκδοχή της δημοφιλούς σειράς.

Την ώρα που περιμένουμε εναγωνίως την 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones από την HBO, δύο ευφάνταστοι μεν, ταλαντούχοι δε τύποι, αποφάσισαν να παίξουν λίγο με την υπομονή και το άγχος μας, καταφέρνοντας ωστόσο να τα μετριάσουν χάρη στην πολύ όμορφη ιδέα τους.

Κοίτα, δεν είναι δα και τρεϊλεράκι για να σου φτιάξει τη μέρα, αλλά ούτε και σποϊλεριά για να σου τη χαλάσει. Είναι απλά μερικά σχέδια, τα οποία δείχνουν πως θα ήταν η σειρά αν αποτελούσε δημιούργημα της Disney και ανήκουν στην έμπνευση και την εκτέλεση των Fernando Mendonca and Anderson Mahanski, σχεδιαστές της Combo Estudio.

Σκίτσα που περιέχουν ένα πιο αγνό ύφος, σε ταξιδεύουν στον χρόνο και δημιουργούν ένα ανάμεικτο συναίσθημα, αρκετά σουρεάλ αν σκεφτείς ότι η παιδικότητα των χρωμάτων και των εικόνων συγκρούεται με την ωμή βία και το ατελείωτο σεξ, κυρίαρχα στοιχεία της σειράς.

Το Bουνό μοιάζει καλούλης, ο Τζον Σνόου χαμογελαστούλης και γενικά το GoT μοιάζει με παραμύθι στο οποίο έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Ή που απλά, έζησαν...

Δείτε τις φωτό και κρίνετε μόνοι σας:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved