Η πλάτη του Affleck δεν θα ξαναδεί τον ήλιο μετά από ΑΥΤΟ το τατού

Διακριτικούλι...

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο θα μείνει στην ιστορία ο Ben Affleck αυτό είναι σίγουρα οι σκηνοθετικές του ικανότητες. Γιατί από ηθοποιία, δεν. Όχι απλά μέτριος. Κακός. Δεν το’ χει, πώς το λένε.

Ο τύπος μάς έκανε να πιστέψουμε ότι μπορεί να αποτελέσει μία νέα θετική version του Bruce Wayne/Batman στα τελευταία έργα της DC, ωστόσο ό,τι έφτιαξε στο «Batman V Superman: Dawn of Justice», κατάφερε να το γκρεμίσει πανεύκολα στο «Justice League». Και κάπως έτσι ο Σκοτεινός Ιππότης είναι ξανά σε αναζήτηση νέου alter ego.

Παρόλα αυτά ο Affleck, δεν χαμπαριάζει και παραμένει στη δημοσιότητα. Ο λόγος; Ένα τεράστιο τατουάζ που φαίνεται να χτύπησε στην πλάτη του. Ναι, αυτό το δρακοειδές, σαν τον Charizard από τα Pokemon. Δες εδώ κατάσταση, δες εδώ φωτογραφίες...

Μόνη περίπτωση να του δώσουμε συγχωροχάρτι είναι να «χτύπησε» χένα για τους λόγους της νέας του ταινίας «Ben with the Dragon Tatoo».

Προφανώς και δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε το αν είναι καλό ή όχι, το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι μοιάζει καλύτερο από κάθε ερμηνεία που έχει παίξει. Διαφωνείς; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved