Αυτή η γιαγιά αντί για Πι κρατάει ποντίκι και κάνει ΠΑΠΑΔΕΣ με το Paint!

«Ναι αλλά σαν τα φασολάκια της γιαγιάς μου...»

Δεν έχει γραφτεί σε ΚΑΠΗ, δεν περνάει τον χρόνο της πλέκοντας, δεν ξέρει τι θα πει «γεμιστά», δεν είναι μια συνηθισμένη 87χρονη. Είναι μια ηλικιωμένη που, αντί για «Π» κρατάει ποντίκι, αντί για τηλεόραση έχει Instagram και αντί να σκουπίζει το σπίτι της 24/7 κάνει παπάδες στο Paint. Ναι, αυτό το παλιακό πρόγραμμα που σε πολλούς από εμάς φαίνεται πιο αναχρονιστικό κι απ' την 87χρονη, μπροστά στην οποία όμως φαινόμαστε γατάκια. Νουμπάδες, που λέει κι η νεολαία.

Τι κάνει λοιπόν; Φτιάχνει Π-Α-Λ-Α-Β-Ε-Σ ζωγραφιές στο Paint, με προτίμηση τη φύση (δάση, θάλασσες κλπ), μεγαλοπρεπή κτίρια, και φυσικά, εκκλησίες. Εντάξει, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.

Ξεκίνησε να το κάνει όταν αρρώστησε ο άντρας και ήταν αναγκασμένη να κάθεται όλη μέρα μέσα στο σπίτι. Οπότε, αντί για μεσημεριανά και σαπουνόπερες, όταν δεν του έφτιαχνε κοτόσουπα, άνοιγε PC και άρχιζε να σπέρνει καλλιτεχνικό πανικό. Κι όταν η εγγονή της την παρότρυνε να φτιάξει Instagram για να μοιραστεί τη σοφία της στον κόσμο, εκείνη, ως γνήσια badass ηλικιωμένη, το έκανε ASAP, γεμίζοντας 108 χιλιάδες διαδικτυακά εγγόνια.

Ο υπολογιστής; Δώρο από το παιδί της. Οι εμπνεύσεις της; Μερικά καρτ-ποστάλ που της έστελνε ο άντρας της.

Το αποτέλεσμα; Δείτε το στις παρακάτω φωτογραφίες. Άπειρα respect στην κυριούλα

ΥΓ: Ναι, από τα ΔΙΚΑ της χέρια θα τρώγαμε ΚΑΙ σπανακόρυζο



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved