Έσκασαν μύτη φωτογραφίες από τον νέο κύκλο του Game of Thrones

Όλα όσα πρόκειται να δεις τη νέα σεζόν στη σειρά του HBO.

Τι το ‘θελαν και αυτοί οι δημιουργοί του Game of Thrones να βγάλουν την επόμενη σεζόν στις αρχές του 2019; Λες και δεν ήξεραν ότι δεν θα υπάρξουν φωτογραφίες από τα παρασκήνια που θα μας ανάψουν φωτιές.

Όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότεροι παπαράτσι φροντίζουν να δίνουν ιδέες στο κοινό, με τα τελευταία τους ντοκουμέντα να είναι ιδιαίτερα «ζεματιστά». Σε τέτοιο βαθμό που αγγίζουν την έννοια του spoiler. Ένα μόνο θα σου πω. Ο Jon Snow έχει δύο ιδιαίτερες… συναντήσεις.

Από εδώ και πέρα κρίνεις εσύ όπως θες. Θα περιμένεις μέχρι να βγει η νέα σεζόν σε ένα χρόνο περίπου από τώρα, ή θα πάρεις μια γερή γεύση του τι επρόκειτο να γίνει…

Για πάμε.

Οι παρακάτω φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, όπου βρίσκεται το άντρο του κακού, Kings Landing. Εκεί όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μας… αντιπαθητική βασίλισσα, Cersei Lannister.

display

 

Για μισό λεπτό όμως. Μήπως η Cersei δεν είναι μόνη; Γιατί σύμφωνα με την παρακάτω φωτογραφία φαίνεται να τα λέει με τον Jon Snow (ή Aegon Targaryen). Κάτι περίεργο συμβαίνει.

 

Και αν δεν πείστηκες θα σου κάνω λίγο ζουμ. Νομίζω τώρα τους βλέπεις καθαρά.

 kit

Πάντως ο Jon κάνει και ένα catch up με ένα παλιό του φίλο. Αν μπορείς να δεις καθαρά στη δεύτερη διακρίνεται ο King in the North μαζί με τον Samwell Tarly. Λες να πέσει εδώ το spoiler από τον Sam για την πραγματική του ταυτότητα;

 

Και επειδή δεν πρέπει να λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή, στο Kings Landing είναι και Daenerys Targaryen (παρέα με τον Jon στο μέσο της εικόνας).

 

Αρκετό teasing σου κάναμε. Θα σου κάνουμε κι άλλο να ξέρεις όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη της 8ης σεζόν. Μέχρι τότε υπομονή…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved