Σοφία σκαμπάζεις τίποτα από το ηρωικό σύμπαν της Marvel;

Δώσαμε σε μία συντάκτρια 12 λέξεις για τους πιο γνωστούς υπερήρωες. Τα έκανε μαντάρα.

Πιστοί στην παράδοση, να μου δίνουν λέξεις που υποτίθεται πως δεν γνωρίζω, αφού αντιλήφθηκαν πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ανακάλυψαν το θαυμαστό κόσμο της Marvel.

Οκ, μικρή έβλεπα «Μικρό μου Πόνυ». Ε και;

Τέλος πάντων, θα τολμήσω να δεχθώ την πρόκληση (χωρίς να ανοίξω καθόλου Google). Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

 

1. Το γάντι του Thanos

Ε τι να πω για αυτό; Είναι προφανέστατα το γάντι ενός Θάνου. Μην είναι του Θάνου του «το νου σου κύριε οδηγέ» Καλλίρη; Μην είναι πιο ποιοτικό και είναι του Μικρούτσικου; Δεν το ξέρω. Τέλος πάντων, όποιος το έχασε ας μας το πει.

2. «I am Grut»

Brut. Κολώνια. Του παππού μου; Ίσως. Αχ δεν ξέρω και πολύ με δυσκολεύει. Πιστεύω είναι ατάκα τύπου «είμαι έξαλλος». Ή «είμαι έτοιμος», «είμαι παγιδευμένος», «είμαι μαλάκας», πολλά μπορεί να παίζουν.

3. Stan Lee

Δεν ξέρω ποιος είναι ο Σταν Λι, αλλά πιστεύω ότι είναι μακρινός ξάδερφος του Σταν Αντιπαριώτη, του γνωστού σε όλους μας επειδή «μεγάλωσε μέσα στην αλητεία». Πιστεύω, ο ξάδερφος του original Σταν (του δικού μας), φοράει ρούχα Lee, εξού και Stan Lee. Λογικό μου ακούγεται.

 

stan

 

4. Black Panther

Μικρή είχα έναν τεράστιο ροζ πάνθηρα, στο ύψος μου, πρέπει να ήταν πάνω-κάτω ένα μέτρο. Μου τον είχαν πάρει οι γονείς μου γιατί ήθελα να «έχω κι εγώ άντρα» (για το Θεό δηλαδή). Έτσι τον έπαιρνα παντού μαζί και ως εκ τούτου, επειδή συνδέεται στενά με τα παιδικά μου χρόνια, θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο πάνθηρας από τότε που τον παράτησα τα έβαψε μαύρα, εξού και Black Panther. Αν η ζωή τα είχε φέρει αλλιώς και τελικά είχαμε παντρευτεί, θα μπορούσε να έχει πάρει και το επίθετό μου βέβαια (σ.σ. Μαυραντζά). Αυτά.

Ό,τι και να λέει η Σοφία, εμείς προσκυνάμε Black Panther.

5. Mαύρη Χήρα

Πανεύκολο. Η Μαύρη Χήρα είναι αράχνη, η οποία μάλιστα όταν κάνει σεξ, τρώει το αρσενικό. Επίσης, έχει πολύ δυνατό δηλητήριο, τύπου αν σε δαγκάσει παίζει και να πεθάνεις. Αμέ. Τόσα χρόνια Discovery, τι να μας πουν τα Marvel;

6. Βιπράνιο

Το βιπράνιο είναι το γνωστό σε όλους μεθάνιο που παράγετε αποκλειστικά εσείς οι άντρες (καθότι τα κορίτσια δεν κλάνουν). Το βιπράνιο, λοιπόν, είναι το μεθάνιο που παράγουν οι ήρωες της Marvel.

 

hunkb

 

7. Ηulkbuster Armor

Τον Hulk τον ξέρω, είναι αυτός που όταν θυμώσει γίνεται τεράστιος. Δεν ξέρω πώς ακούστηκε αυτό που μόλις έγραψα… Anyway, είναι αυτός ο πράσινος. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω επ αυτού. Καλούλης είναι.

8. Ύδρα

Σπέτσες και Ψαρά. 1821. Επίσης Λερναία Ύδρα. Ηρακλής και 12 άθλοι. Επίσης Αργοσαρωνικός, κανόνια, γαϊδουράκια, γραφικά σοκάκια και μέτριες παραλίες. Καθόλου νυχτερινή ζωή. Μην πάτε.

9. Gamma Ray

Πιστεύω είναι ο τρόπος που συνουσιάζονται οι ήρωες της Marvel. Επειδή δεν μπορούν ωσάν άνθρωποι, το σεξ γίνεται με ακτίνες και οι ακτίνες αυτές λέγονται Gamma, διότι η ελληνική γλώσσα έχει «γεννήσει» κάθε λέξη που κυκλοφορεί στον πλανήτη. ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

 

thorshammer

 

10. Μγιόλνιρ

Δεν ξέρω τι είναι, αλλά θα ήταν φανταστικό για όνομα διαμαντιού. Τύπου: «Ωραία η πέτρα, τι είναι». «Μγιόλνιρ». Το λες και γεμίζει στο στόμα σου και σκάει η άλλη που ο δικός της της πήρε ένα ταπεινό λευκό μπριγιάν.

11. Daily Bugle

Είναι το καθημερινό ραπόρτο που δίνουν οι ήρωες της Marvel στον ύψιστο θεό τους και αυτό γίνεται όταν ηχήσει η σάλπιγγα (bugle) κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα. Πού πήγαν, τι έκαναν, ποιον πολέμησαν, ποιος νίκησε, τέτοια πράγματα. Σαν meeting.

12. Tεσσαράκτιο

Πρόκειται για ένα διαστημικό σκάφος, με τέσσερις κινητήρες, η άτρακτος του οποίου δεν καταστρέφεται σε καμία περίπτωση, ακόμη και αν της επιτεθούν οι Σιθ και οι Τζεντάι μαζί. Δεν μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή σε ποιον ήρωα της Marvel ανήκει, πάντως η δύναμή του είναι αυτό το σκάφος, κατά τα λοιπά είναι ένας κοινός θνητός. #maythetessaraktibewithyou

 

Όπως διαπιστώσατε και μόνοι σας, την επόμενη φορά θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο, αν θέλουν να με εκθέσουν, καθώς σε αυτά απάντησα σε όλα.

Με μεγάλη επιτυχία. Να τα λέμε κι αυτά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved