Ούτε ο Gary Oldman δεν θέλει τον Affleck για Batman

Και αποκάλυψε ποιος θα είναι ο κατάλληλος αντικαταστάτης.

Ο ρόλος του Bruce Wayne στον κινηματογράφο είναι μία πονεμένη ιστορία. Ξεκίνησε μοναδικά με τον Michael Keaton, γκρεμίστηκε στα χέρια του Val Kilmer και ισοπεδώθηκε με την προσθήκη του George Clooney. Μετά ήρθε η σειρά του Christian Bale που έφερε δάκρυα στα μάτια μας και, δυστυχώς, κατρακύλησε και πάλι με τον Ben Affleck.

Justice League Batman Ben Affleck

Kακά τα ψέματα, ο κόσμος δεν είχε πάρει με καλό μάτι τον νέο Batman από την πρώτη στιγμή. Και όχι μόνο ο κόσμος. Πολλοί celebrities απόρησαν με την επιλογή του Affleck. Η πιο πρόσφατη κρούση, ήρθε με την δήλωση του φρεσκότατου νικητή Χρυσής Σφαίρας, Gary Oldman, που είχε να πει τα εξής για την ιδέα ενός νέου Batman. Στο φινάλε, ολόκληρο Gordon έπαιξε.

GettyImages 902410538

«Θα ήθελα να δω ένα διαφορετικό πρόσωπο στο ρόλο. Κάποιον σαν τον Joaquin Phoenix. Δεν το λέω με ασέβεια προς τον Ben. Το ξέρω ωστόσο πως ο κλήρος πέφτει στον άνθρωπο που βρίσκεται στο πηδάλιο».

Tα σέβη μας στον Μπάτμαν του Michael Keaton.

Μπορεί να θυμάσαι τον Phoenix από τις εποχές που έπαιζε τον Κόμμοδο στο πλευρό του Russell Crowe στο Gladiator, αλλά έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά. Και κυρίως η ηλικία του.

joaq

Συμφωνείς με τον Gary ή διαφωνείς;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved