Ο Harvey Weinstein έκανε το λάθος να την πέσει στην κόρη του Paulie από το Goodfellas

Και το μήνυμα που του έστειλε ο ηθοποιός ήταν 100% wiseguy.

Ίσως να ξεχνάς την φάτσα του Paul Sorvino στο Goodfellas. Έχουμε στο νου μας τον Ray Liotta, τον Robert De Niro και τον Joe Pesci και ξεχνάμε τα «μεγάλα κεφάλια» που έκαναν κουμάντο στη συμμορία. Ένα από αυτά ήταν και ο Paul Sorvino που υποδυόταν τον Paulie Cicero.

Αν μάθαμε κάτι μέσα από την ταινία ήταν πως, ειδικά στον Paulie, μαλακίες δεν έκανες. Αν ήσουν τυχερός θα σε έβρισκαν με κανένα κατσαβίδι στα νεφρά. Αν ωστόσο ήθελε να σε κάνει να υποφέρεις, μπορούσε να σκεφτεί διάφορους τρόπους. Φαίνεται ωστόσο πως και στην πραγματική ζωή, είναι το ίδιο gangsta όταν το απαιτεί η περίπτωση. Η αιτία, ήταν η κόρη του Mira Sorvino.

652f6279674a4ce51e484685deb61849

Ο περίφημος παραγωγός Harvey Weinstein πoυ αποδείχτηκε ο πιο αηδιαστικός πέφτουλας που γνώρισε το Χόλιγουντ, έκανε το εξής σε όσες του έριχναν άκυρο: φρόντιζε να τους διαλύει τα όποια όνειρα είχαν για καριέρα. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με την Salma Hayek με τον Weinstein να της δίνει σκόπιμα Β και Γ ρόλους ως «τιμωρία» που δεν έκατσε στα ποδαράκια του. Το ίδιο συνέβη και με την Mira, με την εξαίρεση ότι ο μπαμπάς Paulie δεν το πήρε τόσο καλά που κάποιος έκανε τέτοιο παιχνίδι στο κοριτσάκι του.

 Πάντως έχουμε μαζέψει και γκανγκστερικά video games.

 

«Να ελπίζει να πάει στη φυλακή. Γιατί αν συναντηθούμε, θα βρεθεί με κάποιο μαγικό τρόπο στο έδαφος. Θα είναι καλό για εκείνον να μπει μέσα, διαφορά θα τον συναντήσω και θα τον σκοτώσω τον παλιοπ*****. Τόσο απλά».

Αυτή ήταν η μαφιόζικη απάντηση του Paul Sorvino που συμπλήρωσε ότι θα φροντίσει να μην ξαναπερπατήσει ο Weinstein σε περίπτωση που συναντηθούν. 

Και με τον Paulie δεν παίζεις. Τέλος. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved