Ποδηλατάκι με ξύλινο σκελετό έχουν ξαναδεί τα μάτια σου;

«Ποδηλατάκι» τρόπος του λέγειν μιας και η τιμή του χτυπάει ταβάνι.

Αλουμίνιο, ανθρακόνημα και τιτάνιο... Σε αυτά τα τρία υλικά πηγαίνει αυτόματα ο νους όταν μιλάμε για σκελετούς ποδηλάτων. Ο κοινός νους. Όχι εκείνος που διαθέτουν τα μαστόρια του Materia Bikes

Κι αυτό διότι οι τελευταίοι προτιμούν να βγάζουν στην παραγωγή ποδήλατα πολυτελείας τα οποία είναι -κατά κάποιο τρόπο- αιρετικά. Πώς αλλιώς θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις τα δίτροχα εκείνα που έλκουν την καταγωγή τους από μια καρυδιά,  μια κερασιά, ένα ερυθρόδενδρο Νοτίου Αφρικής;

 

Σχεδιασμένα και φτιαγμένα όλα στο χέρι, με δερμάτινες πινελιές, αποτελούν δείγμα υψηλής αισθητικής και φινέτσας, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως άπαξ και το παραγγείλεις, χρειάζεται να περιμένεις περίπου δύο εβδομάδες μέχρι να κατασκευαστεί.

Πριν στο παραδώσουν, να ξέρεις πως περνούν από ποιοτικό έλεγχο, ενώ η εταιρεία αυτή τη στιγμή διαθέτει μοντέλα από τις εξής κατηγορίες: ποδήλατα πόλης, κούρσες και fixed. 

Αν ψάχνεις κίνητρα, τσέκαρε τους 5 λόγους για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσεις ποδήλατο

Κάπου εδώ τελειώνουν όλες εκείνες οι πληροφορίες που θα μπορούσαν να μας προκαλέσουν το ενδιαφέρον, καθώς η αναφορά στις τιμές τους (δύσκολα θα βρεις μοντέλο με λιγότερα από 4.900€) καλό είναι να μη γίνεται. Ας επικεντρωθούμε στην δωρεάν οπτική απόλαυση μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved