Η αστυνομία έχει χάσει το όπλο που σκότωσε τον 2Pac

Περίεργα πράγματα ε; #νοτ

Μέχρι και σήμερα παραμένει μυστήριο για το ποιος ήταν ο άνθρωπος που ενορχήστρωσε την δολοφονία του Tupac Shakur, αλλά και ποιος τράβηξε την σκανδάλη. Μέσα από το ντοκιμαντέρ του ΤΜΖ  ‘‘Who Killed Tupac?’’ που αυτή τη στιγμή προβάλλεται στην Αμερική, προκύπτει πως η αστυνομία είχε πράγματι βρει το Glock που σκότωσε τον τραγουδιστή και το οποίο…χάθηκε μυστηριωδώς.

Το 2006 ο υπαστυνόμος Brennan, που δούλευε χρόνια στην υπόθεση δολοφονίας του Notorious B.I.G., ψάχνοντας τα αρχεία αναγνώρισε την διεύθυνση του σπιτιού όπου ήταν καταχωρημένο το όπλο.  Ο ιδιοκτήτης είχε παλαιότερα προσωπική κόντρα με τον Tupac και ο Brennan διέταξε βαλλιστική έρευνα. Μαντέψτε. Το όπλο που ήταν καταχωρημένο στο σπίτι, ήταν το ίδιο που σκότωσε τον Tupac.

Και τώρα ξεκινούν τα όμορφα. Το ΤΜΖ αναφέρει πως αντί το όπλο να σταλεί στο Λας Βέγκας και να γίνει περαιτέρω έρευνα, ένας νομικός από το γραφείο της Εισαγγελίας στην Καλιφόρνια, καθυστέρησε την αποστολή ώστε να μην γίνει γνωστή σε ανθρώπους που εμπλέκονταν στη δολοφονία. Σήμερα, το όπλο έχει εξαφανιστεί από τ’ αρχεία της αστυνομίας και κανείς δεν  ξέρει που βρίσκεται.

Ελπίζουμε μόνο κάποια στιγμή να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μέχρι τότε ρίξε μία ματιά στο ‘‘Who Killed Tupac?’’.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved