10 προφητικά memes από τον Τιτανικό για την λαμπρή καριέρα του Ντι Κάπριο

Το αγόρι έχει σήμερα γενέθλια...

Ο Λεονάρντο του Τιτανικού ήταν κάτι σαν τη Σάσα Μπάστα. Από φωνή κορμί κι από κορμί φωνάρα. Κι όπου «φωνή» και «κορμί» βάλτε ό,τι νομίζετε.
Πόσες και πόσες συμμαθήτριές μας είχαν αφίσες του Ντι Κάπριο στο δωμάτιό τους; Κι όταν μας καλούσαν σ’ αυτό, αντί να το εκτιμήσουμε, το πρώτο πράγμα που βγάζαμε από μέσα μας ήταν ζήλια και κακία: «Καλά τι του βρίσκεις του μαλάκα; Κατέβασέ τον. Είναι ατάλαντος. Και φλώρος. Και μουνόδουλος». Και άλλα πολλά.
Όλα αυτά για τον Λεονάρντο Καΐλα, το φτωχαδάκι, που τρύπωσε σε ένα πλοίο, γνώρισε μια κάρχια τη Ρόουζ, η οποία στο τέλος τον έπνιξε στα φιλιά.

anigif enhanced 21678 1454439057 2

 

Κάτι τέτοιο ήταν ο Ντι Κάπριο στο μυαλό των εφηβικών μας χρόνων και η αλήθεια είναι πως μεγαλώνοντας, ό,τι μουστάκια βγάζαμε τα τρώγαμε. Τον είδαμε στο «The Βeach» να παραμένει μεν ερωτύλος, αλλά αυτή τη φορά να είναι και λίγο ηθοποιός.

Και όσο 30άριζε τόσο έδειχνε να ωριμάζει, να απογαλακτίζεται από τον Τιτανικό, να φεύγει από το φουστάνι της Ρόουζ και να μην κρίνεται ως γκόμενος αλλά ως κανονικός ηθοποιός με τεράστιες δυνατότητες. Άλλωστε...

23439467 1657986317555182 2006929786 n

Η απόδειξη βρίσκεται και στο κρεβάτι του. Από το οποίο έχουν περάσει πολλές. Σου έχουμε γράψει ΚΑΙ γι' αυτές.

Για να γίνει ηθοποιάρα στα χείλη όλων μας μέσα σε μία χρονιά, με το «Ματωμένο Διαμάντι» και τον «Πληροφοριοδότη» το 2006, να μας δείξει ότι έχει περάσει σε άλλη διάσταση, ξανά σε μία χρονιά (2010) με το «Νησί των Καταραμένων» και το «Inception», να τα γαμήσει όλα, όλους και όλες στον «Λύκο της Wall Street» και μαζί με αυτούς και μία αρκούδα στο «Revenant». Που του έδωσε και Όσκαρ.

Όλα αυτά, ο Τιτανικός τα είχε προφητεύσει. Ο Τζακ τα είχε σχεδιάσει.

canvas

 

Η Ρόουζ τα είχε πιστέψει. Πίστευε στον Τζακ. Πίστευε ότι την αγαπούσε. Ότι θα έφταναν μαζί στη Νέα Υόρκη. Ότι ο δικός της Τζακ, ο δικός μας Λεονάρντο θα φτάσει ψηλά! Τελικά έγινε μόνο το τρίτο.

Ο Τιτανικός γαι τον Ντι Κάπριο ήταν ένα ξεπαρθένιασμα. Η Ρόουζ πάλι, μια ξεπέτα. Και για τον Τζακ και για τον Λεονάρντο. Ο οποίος σήμερα έγινε 43 συνεχίζοντας να μεγαλώνει πρώτα υποκριτικά και μετά ηλικιακά. Τα ‘λεγε ο Τιτανικός και κάποια ζώα δεν τον πιστεύανε...

Σου έχουμε τις αποδείξεις στο άλμπουμ με τα ακόλουθα μιμάκια:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved