Έκλαψε, λέει, ο Τζον Σνόου όταν διάβασε το σενάριο της 8ης σεζόν

Κι εμείς σκεφτήκαμε τα 5 πιο πιθανά ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ σενάρια.

Ο Kit Harington βρέθηκε στο The One Show μιλώντας στους Ricky Wilson και Alex Jones, πετώντας την πρώτη σφαλιάρα για την 8η σεζόν του Game of Thrones. Ο Jon Snow της καρδιάς μας διάβασε κάτι το οποίο τον ανάγκασε να βάλει τα κλάματα.

«Διαβάσαμε όλοι το σενάριο την περασμένη εβδομάδα, οπότε τα γνωρίζω ήδη όλα. Έκλαψα στο τέλος. Όχι επειδή διάβασα κάτι συγκεκριμένο, αλλά έχουν περάσει 8 χρόνια και κανείς δεν νοιάζεται περισσότερο γι’ αυτή τη σειρά πλέον απ’ ότι εμείς οι ίδιοι. Θα είναι περίεργη χρονιά πάντως. Θα πρέπει να πούμε αντίο σε όλον αυτόν τον κόσμο», δήλωσε ο Harington.

Αδερφέ Jon Snow σόρρι κιόλας αλλά δεν σε πιστεύουμε. Τότε που σε φάγανε λάχανο με τις μαχαίρες και ψαχνόμασταν αν θα επιστρέψεις, έκανες τον Κινέζο. Και τώρα θέλεις να πιστέψουμε πως δεν διάβασες τίποτα που να σε επηρέασε; Αφού δεν μιλάς λοιπόν, ΘΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

 

Σενάριο #1 – Το κέρατο

Η Καλίσι τον παρατάει και τα φτιάχνει με τον ερωτοχτυπημένο Tyrion Lannister. Παρατάνε τον Jon να παλέψει μόνος του με τα φρικιά και οι 2 το σκάνε πίσω στη Yunkai. Η σειρά αφήνει υπονοούμενα πως ο Tyrion μπορεί να ήταν κοντός αλλά ήταν και προικισμένος. Ο Jon γίνεται πλέον γνωστός ως «Το Κοράκι με τα Κέρατα».

tyr

 

Σενάριο #2 – Ο δράκος

Ο Drogon (το μεγάλο «παιδί» της Καλίσι) παθαίνει κατάθλιψη. Βλέπει έναν ψυχίατρο στο Essos ο οποίος όμως δεν αποδεικνύεται και σωτήρια λύση. Τρελαίνεται στην ώρα της μάχης και σκοτώνει όλο τον στρατό του Jon Snow. Στη συνέχεια γίνεται αλκοολικός . Ο δράκος. Όχι ο Jon.

DRIG

 

Για τους White Walkers τα ξέρεις όλα; Αν όχι, σου έχουμε αφιέρωμα.


Σενάριο #3 – Ο μπάσταρδος

Ο Jon μιλάει με τον Bran για το παρελθόν του. Ο Bran του αποκαλύπτει πως μπέρδεψε τα οράματα με μία ταινία που έβλεπε στο Netflix και πως ό,τι του έχει πει δεν ισχύει. Ο Jon τελικά παραμένει μπάσταρδος και χάνει το στέμμα του Βορρά. Η σειρά κλείνει με τον Jon να εργάζεται ως μηχανικός πολιορκητικών κριών μαζί με τον Vin Diesel σε cameo εμφάνιση.

JON56

 

Σενάριο #4 – Ο αγώνας

Μετά από πολλές μάχες και φαγωμάρα, White Walkers και Ζωντανοί αποφασίζουν να λύσουν τις διαφορές τους σε αγώνα ποδοσφαίρου.  Μετά από πετυχημένη εκτέλεση φάουλ του Jon Snow και ένα αυτογκόλ του Theon Greyjoy, ο αγώνας πάει στα πέναλτυ. Ο κόουτς της ομάδας, ο Ser ο Davos, έχει κάνει ήδη την κάκιστη κίνηση να βάλει στα γκολποστ τον Jamie Lannister. Οι Ζωντανοί χάνουν με 5-1 και γίνονται επεισόδια στο γήπεδο του King’s Landing. Οι Άσπιλοι μπαίνουν να καθαρίσουν τους χούλιγκανς, γίνεται σφαγή και ο κόσμος μετατρέπεται σε έναν απέραντο παγετό από τον Night King. Επίσης οι Ζωντανοί τιμωρούνται με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων θυρών.

jam

 

 

Σενάριο #5 – Η εκδίκηση

Η Melisandre αποκαλύπτει γιατί έφυγε για το Essos. Ανασταίνει τον Khal Drogo ο οποίος ταξιδεύει για το Westeros να πάρει πίσω τα Καλεσάρ του. Σκοτώνει όλους τους δράκους, τον Jon Snow, τον Night’s King, πηδάει την Καλίσι και γίνεται βασιλιάς. Μετά από 5 ημέρες δηλώνει παραίτηση λόγω βαρεμάρας και γυρίζει πίσω στην Vaes Dothrak.

khalfr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved