Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους μερακλήδες!

Με τις αλλαγές στον Σωφρονιστικό Κώδικα, όλοι θέλουμε να περάσουμε μια βόλτα απ' το Koridallos Resort & Spa.

Έχουμε νέο Σωφρονιστικό Κώδικα παιδιά. Φρέσκο, ανανεωμένο, πρωτοποριακό. Με έμφαση στην καλοπέραση, με έφεση στην ευελιξία, με τάση για ανεμελιά, ξεγνοιασιά και ικανοποίηση κάθε ανάγκης του μέσου Έλληνα κρατουμένου. Το υπουργείο Δικαιοσύνης δημοσίευσε το περιεχόμενο του νέου σχεδίου, μέσα από 88 άρθρα γεμάτα έκπληξη, πρωτοπορία και παιχνίδι. Ενίοτε και σεξάκι.  Αμέ.

Πλέον, το Σωφρονιστικό σύστημα αποκτά μια άλλη διάσταση. Και οι φυλακές γίνονται ο πιο «in» προορισμός, για σένα που θες να κάνεις τον φόνο σου, τη ληστεία σου, την απατεωνιά σου βρε αδερφέ και στα καπάκια να πας κάπου να το γλεντήσεις. Οι νέες μέθοδοι εκτίσεως μίας ποινής φροντίζουν για σένα Έλληνα κατάδικε. Δημιουργούν το ιδανικό τουριστικό θέρετρο για να περάσεις τα Σαββατοκύριακά σου. Μετατρέπουν την φυλακή σε «Luxury Resort & Spa». Και φυσικά κάνουν την περίοδο κράτησής σου να μοιάζει με «απόδραση».


Τι λέει ο νέος Κώδικας;

Διαβάσαμε τις βασικότερες καινοτομίες του νέου Σωφρονιστικού Κώδικα και η αλήθεια είναι ότι ζηλέψαμε λιγάκι: Με τμηματική έκτιση της ποινής η οποία θα γίνεται τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Με τακτικές άδειες για τη συνεύρεση με τον σύντροφό σου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και φυσικά με βιντεοκλήσεις ανάμεσα σε εσένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα, για την περίοδο της αποχής που θες να «ξεμπουκώσεις» με λίγο sexting.

Εμείς εδώ στο Ratpack τα βάλαμε κάτω, τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε και σου ετοιμάσαμε τον απόλυτο τουριστικό οδηγό για κάθε Έλληνα επίδοξο κρατούμενο.

ΣΚ έρχεται, ευκαιρία να... αποδράσεις!

Είσαι κατάδικος. Πού πας τα Σαββατοκύριακά σου; Όχι Αράχωβα, όχι Καλάβυτα, όχι Τρίκαλα Κορινθίας. Κορυδαλλό ρε φίλε.

Πας σε δημόσια υπηρεσία να κάνεις τη δουλειά σου, σου λένε «ελάτε πάλι, καθημερινά ανοιχτά, εκτός από ΣΚ και αργίες». Πας στη φυλακή, σου λένε το ανάποδο.

Σε παίρνει ο κολλητός σου:

«Έλα μαλάκα που θα πάμε Σάββατο βράδυ;»
«Λέω να κάτσω μέσα»

Σε παίρνει ο άλλος κολλητός:

«Πάμε Ψυρρή;»
«Έχω κλείσει Ψειρού»

giphy downsized 2

 

Ποια ημιδιαμονή μου λες;

Είσαι κλεισμένος μήνες μέσα στο κελί. Πώς θα φύγουν τα χοντρά; Με Pornhub; Ξεπερασμένο. Κλείνεις ένα ραντεβουδάκι με το γκομενέτο, σού σκάει εκεί και τη βρίσκετε τη φασούλα σας. Και μάλιστα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για σωστό, τίμιο, ξηγημένο σεξάκι. Σε δωμάτια που θα τα ζήλευε κι ο «Πρίαμος», ο «Midas» και τα «XXX». Προσέξτε! Όχι σε κελιά. Αλλά σε θεματικά δωμάτια κατάλληλα διαμορφωμένα μέσα σε κελιά! Τα sex toys μπορείτε να τα φανταστείτε: Χειροπέδες, γκλοπ και φυσικά στολή αστυνομικού.

 

Cybersex για να μη μείνεις «στεγνός»

Έρχεται το πρόσωπο, το γλεντάτε όπως πρέπει στο κελί «69» και μετά έρχεται και η ώρα που φεύγει. Τι κάνεις; Φόνο; Ε, όχι πάλι. Ούτε να κοιτάς από το παράθυρο του κελιού και να τη σκέφτεσαι χρειάζεται, ούτε να μετράς, βασανιστικά, αντίστροφα για τη στιγμή που θα ξανάρθει στην αγκαλιά σου. Το υπουργείο Δικαιοσύνης νοιάζεται. Και για σένα και για το πουλί σου. Δεν θα σε αφήσει ποτέ στεγνό, μπακούρη, ανικανοποίητο. Cybersex για τα… χοντρά! «Όπως διατυπώνεται στο άρθρο 51, οι κρατούμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τηλεδιάσκεψη με τα πρόσωπα που δικαιούνται ή επιτρέπεται να δέχονται σε επισκεπτήριο», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Κι εμείς το φανταζόμαστε κάπως έτσι.

«Έλα μωρό, πού θες να το κάνουμε σήμερα; Skype, Viber ή Messenger;»

Ή έτσι:

«Πάρε με λίγο από το προαύλιο να δω ότι όντως είσαι με τους συγκρατούμενους κι όχι με κανά τσουλάκι».

giphy downsized 1

 

Συμπέρασμα

Με όλες αυτές τις ανέσεις, υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να κάνει φυλακή; Ε, όχι! Για τους ίδιους τους κρατούμενους, η φυλακή είναι πλέον το «έξω», για τους φυγάδες μία καλή ευκαιρία να παραδοθούν και για εμάς τους υπόλοιπους ένας πολύ καλός λόγος για να αρχίσουμε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. «Δεν είμαι αθώος κύριε Δικαστά μου, βάλτε με μέσα!»  

ΥΓ: Το είχαμε καταλάβει ότι ο Μάικλ Σκόφιλντ τη ληστεία δεν την έκανε για να μπει φυλακή και να σώσει τον αδερφό του. Να πηδήξει τη Σάρα Γουέιν ήθελε. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved