Βρήκαμε γιατί ο Μπρους Γουέιν θα παίζει ΣΤΑΝΤΑΡ Gran Turismo

Λάτρεις του διάσημου παιχνιδιού, ξεσηκωθείτε!

Ακούγεται κάπως παράξενο, ωστόσο είναι αλήθεια. Ο Μπεν Άφλεκ στο πολυαναμενόμενο «Justice League» ετοιμάζεται να μας αποκαλύψει μια νέα πτυχή του alter ego του Μπάτμαν, δηλαδή του Μπρους Γουέιν, ωστόσο πολύ διαφορετική από αυτή που θα περίμενες. 

Στην τριλογία του «Σκοτεινού Ιππότη» μπορούσαμε με γυμνό μάτι να διακρίνουμε πως ο Γουέιν ως Μπάτμαν οδηγεί κλασικά το Batmobile, και ως πλεϊμπόι εκατομμυριούχος τη Lamborghini Murciélago LP640.

Στη νέα του ταινία το Batmobile παραμένει κλασική αξία ωστόσο δεν μπορεί κανείς να πει το ίδιο και για το… φυσιολογικό του αμάξι.

lambo

Βλέπεις σύμφωνα με το τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησε για την ταινία, η Mercedes αποφάσισε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στον σκοτεινό εκδικητή. Αντί να του χορηγήσει μια ακριβή μεν, αλλά ανθρώπινη έκδοση (όπως για παράδειγμα στη Wonder Woman η οποία θα βολτάρει με τη νέα Mercedes Benz E-Class), o Μπεν Άφλεκ θα ντριφτάρει στους δρόμους της Γκόθαμ με την Mercedes-Benz AMG Vision.

Αν δεν σου λέει κάτι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν σε αδικούμε. Διότι πολύ απλά δεν υπάρχει. Για την ακρίβεια υπάρχει, αλλά όχι στον πραγματικό κόσμο, παρά μόνο σε εκείνο του Gran Turismo.

Μάλιστα, στο διάσημο παιχνίδι του 2013 η Mercedes-Benz AMG Vision ήταν από τα αμάξια που τρελαινόσουν να βολτάρεις, καθώς πέραν της μαγικής της αίσθησης και του τρομερού ήχου της μηχανής, ήξερες πως δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που να την οδηγεί.

Μάγκες χάσαμε. Ο Γουέιν άρχισε να παίζει Gran Turismo και έφερε τη διαστημική Vision στην άσφαλτο. Και με βάση αυτό μια μικρή πρόβλεψη για το επόμενο «Justice League»: Το Batmobile σίγουρα θα έχει πωληθεί στον Superman

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης