Είναι ο Σάββας Πούμπουρας ο τύπος που «μισήσαμε» αυτή την εβδομάδα;

Μάλλον είναι όταν ανεβάζει τέτοια βίντεο στο Instagram.

Τρίτη. Η δεύτερη χειρότερη ημέρα της εβδομάδας. Είναι μεσημέρι και εσύ «πήζεις» στο γραφείο. Εύχεσαι να μπορούσες να γυρίσεις σε εκείνη την παραλία στο νησί που άραζες με την παρέα σου. Τα μέιλ που «σκάνε» το ένα πίσω από το άλλο σε «προσγειώνουν» στην πραγματικότητα. Αποφασίζεις να κάνεις ένα break για να συνέλθεις. Παίρνεις έναν καφέ, μπαίνεις στο Instagram και αρχίζεις να «σκρολάρεις» μηχανικά. Τότε, κάπου ανάμεσα στις φθινοπωρινές selfies, τις μπαρότσαρκες του Οκτωβρίου και τις διαφημίσεις, το βλέπεις και «κολλάς».

Γιατί ρε Σάββα; Τι σου κάναμε μεσημεριάτικα; Φίλε Πούμπουρα, αυτό δεν έπρεπε να γίνει. Διότι όταν προσπαθείς -σκληρά- να «καταπιείς» το γεγονός ότι οι διακοπές τελείωσαν, δεν σου «κάθεται» καλά να βλέπεις τον Σάββα Πούμπουρα να «ανεβάζει» στο Instagram το πιο σούπερ καλοκαιρινό βίντεο που έχεις δει. Πήγε στους Παξούς, την Άνδρο, τα Ιωάννινα και τα Σύβοτα. Κι εμείς διακοπάραμε αλλά δεν φτιάξαμε τέτοια βιντεάκια.

Αφού, λοιπόν, περνάς το αρχικό σοκ (αυτό που ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι το Καλοκαίρι του 2018 δεν φαίνεται ΚΑΝ στον ορίζοντα), έρχεται το χειρότερο κομμάτι.

Είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι ο Πούμπουρας έχει στα χεράκια του το απόλυτο gadget της χρονιάς (εκείνο που έχεις πει σε όλη την παρέα ότι θα πάρεις) και το χρησιμοποίησε στις διακοπές του για να δει τα πράγματα… όπως δεν τα είχε δει ξανά. Ναι, πήρε το Xperia™ XZ Premium και μπράβο του. Μπορεί να σε «χτύπησε» εκεί που πονάς και μάλιστα να το έκανε την Τρίτη (δυσκολάκι) αλλά τον παραδέχεσαι γιατί έχει καλό γούστο. Ζήλεψες, αλλά το πάλεψες αντρίκια και αυτό είναι που έχει σημασία (ή μήπως όχι;).

poub2

Για να καταλάβεις γιατί έχουμε «κολλήσει» με το νέο Xperia™ XZ Premium, αρκεί να μάθεις πως έχει μια κάμερα τόσο προηγμένη κάμερα (τη Motion Eye™) η οποία αποτυπώνει κινήσεις που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει.

poub7

Μπορεί, επίσης, να καταγράφει βίντεο σε ταχύτητα 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο, για τέσσερις φορές πιο αργή αναπαραγωγή, σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο smartphone (οκ, αν το είχες θα πόσταρες και εσύ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από τις διακοπάρες  σου όχι μόνο στο Instagram, αλλά σε όλα τα social media). Δεν σου φτάνουν όλα αυτά για να καταλάβεις γιατί «σκαλώσαμε» με το βίντεο του Πούμπουρα στο Instagram; Συγκράτησε ακόμη ότι το gadget του παρουσιαστή έχει και την οθόνη 4K HDR με τα έξυπνα χαρακτηριστικά, και μέχρι στιγμής, θεωρείται το πιο πρωτοποριακό smartphone της Sony Mobile!

Πόσο να αντέξει κάποιος δηλαδή; Είναι ακόμη Οκτώβριος! 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved