Γιώργος Μαυρίδης, ετών 39, επάγγελμα ΓΥΠΑΣ

5 GIFs από το χθεσινό επεισόδιο με ανελέητο «χούφτωστην! χούφτωστην!».

Δύο πράγματα μας έμειναν από το χθεσινό επεισόδιο του Nomads: τα αγωνίσματα, τα οποία είναι ένα τσικ πιο δύσκολα από τη διαβολοβδομάδα των ΟΥΚάδων και το γεγονός ότι κάποιοι βρίσκουν τον τρόπο να τα περνούν φίνα σε δύσκολες φάσεις της ζωής τους, όπως ας πούμε όταν περνούν αγωνίσματα που είναι πιο δύσκολα κι από τη διαβολοβδομάδα των ΟΥΚάδων. 

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει προφανώς ο Γιώργος ο Μαυρίδης, ο οποίος κάτι τέτοια παιχνίδια τα σιχαινότανε αλλά να που έφτασε στο σημείο όχι απλά να δηλώνει συμμετοχή και να πρωταγωνιστεί, αλλά να χουφτώνει αβέρτα κι ανελέητα. 

Τον είδαμε χθες σε τουλάχιστον 5 φάσεις να απλώνει το χεράκι του για να δώσει μία χείρα βοηθείας στις συμπαίκτριές του. Προς μεγάλη μας έκπληξη κι απογοήτευση, σε ΚΑΜΙΑ από αυτές δεν πρωταγωνίστησε η Χριστίνα Κολέτσα. Κι αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τόσο τον Μαυρίδη, όσο και την παραγωγή. Αυτά τα ριάλιτι επιβίωσης θέλουμε κύριοι;

 

Για πάμε ένα μίνι φλάσμπακ: 

1. Θα μπορούσε να πιάσει πλάτη, μπούτι, γάμπα, ακόμα και την κοτσίδα της Αποστολίας Ζώη για να σταματήσει την πτώση της. Αλλά ΟΟΟΟΟΧΙ:

animation

 

 

2. Στην επόμενη φάση, βλέπουμε τον Μαυρίδη να παίζει λιγότερο επιθετικά με την Μαντώ Γαστεράτου, την οποία μάλλον την έχει πάρει από φόβο.

animation 7

 

 

3. Στο ρόλο του θύματος επιστρέφει η Αποστολία Ζώη. Μετά την πρώτη ψυχρολουσία αποφασίζει να γυρίσει για να δει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ποιος είναι αυτός που της βάζει χέρι τόσο ξεδιάντροπα.

animation 2

 

4. Και ξανά μανά Αποστολία, η οποία σε αυτό το σημείο φαίνεται πως έχει αποδεχτεί τη μοίρα της και έχει παραδοθεί ΠΛΗΡΩΣ στις ορέξεις του Μαυρίδη.

animation 5

 

 

5. Ο αγώνας έκλεισε με εκ νέου ελαφριά χουφτωματική σε Μαντώ Γαστεράτου από (μάντεψε) Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος προφανέστατα δεν έχει αναπτύξει ακόμα τέτοια οικειότητα που να δικαιολογεί φουλ ελεύθερα πιασίματα. 

animation 1

 

BONUS:

Μετά το τέλος του αγωνίσματος-εφιάλτη, ήταν λογικό η Αποστολία Ζώη να ψάξει να βρει λίγη ψυχολογική υποστήριξη κι αυτή ήρθε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο των «Πρασίνων». Ο οποίος προφανώς της ψιθυρίζει το αυτί κάτι σε φάση «το χούφτωμα με χούφτωμα περνάει».

ezgif.com optimize



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved