5 απίστευτες πληροφορίες από τη ζωή του Mr. Playboy

Η κληρονομιά του Χιου Χέφνερ είναι γεμάτη ιστορίες.

Ο κόσμος των ανδρικών περιοδικών (και site) έμεινε σίγουρα ορφανός μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου ήρωα που γνώρισε, του Χιου Χέφνερ. Κι όχι μόνο αυτός, αφού ο συγχωρεμένος υπήρξε –με τον τρόπο του- ένας επαναστάτης των media πηγαίνοντας κόντρα σε κάθε πιθανό κι απίθανο στερεότυπο της αμερικανικής ιστορίας.

Είναι απόλυτα αναμενόμενο λοιπόν, για τον άλφα τον βήτα αλλά και για χιλιάδες άλλους λόγους, η ζωή του εκδότη του Playboy να σφύζει από περίεργες, ξεκαρδιστικές και πολλές φορές απίστευτες ιστορίες.

Ακολουθούν μονάχα 5 από αυτές ως άλλος ένας ελάχιστος φόρος τιμής στον εκπληκτικό αυτόν τύπο.

1. Δούλεψε σε περιοδικό για παιδιά

hugh hefner 01 ap jef 170927 4x3 992

Ναι, καλά άκουσες. Έκανε πολλές δουλειές πριν ανοίξει το κορυφαίο περιοδικό και αυτή ήταν μία από αυτές. Το θέμα είναι τελικά να χρησιμοποιείς τη φαντασία στη δουλειά σου.

2.  Άφησε το Esquire για το Playboy

5 dollars rise at esquire

Μη φανταστείς ότι μάλωσε για κάποιο παχυλό μισθό. Σηκώθηκε και έφυγε επειδή δεν του έκαναν 5 δολάρια αύξηση. Λογικά εκεί στο Esquire ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει.

3. Αγόρασε ένα αεροπλανάκι

aeroplano

Και το μετέτρεψε σε ένα «πάρκο διασκέδασης» με θεματική Playboy. Εκτός από την περιβόητη mansion υπήρχε δηλαδή και το πετούμενο. Με ντισκοτέκ, κρεβατοκάμαρες και ντους για ταξίδια γεμάτα ατέλειωτη ευχαρίστηση.

4. Περίμενε τον γάμο του για να γίνει άνδρας

hefner 1st wife

Κι όμως όσο απίστευτο κι αν είναι αποτελεί αληθινό γεγονός πως ο Χεφ έκανε σεξ πρώτη φορά στα 22 του! Το κερασάκι στην τούρτα; Όσο εκείνος περίμενε τον γάμο, η πρώτη του γυναίκα τον είχε απατήσει όταν έκανε το φανταρικό του. Κάτι που η ίδια του αποκάλυψε…

5. Η τελευταία κατοικία του βρίσκεται ακριβώς εκεί που πρέπει

dipla sth merlin

Δίπλα στον τάφο της Μέρλιν Μονρόε δηλαδή. Δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε πιο ιδανική τοποθεσία. Ο πιο εμβληματικός εκδότης ανδρικών περιοδικών δίπλα στην πιο εμβληματική αμερικανίδα σταρ που γνώριζε ο 20ος αιώνας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved